Mutluluk Rüzgarları Köroğlu ve Soykan Ailesi İçin Esti VİDEO İZLE

Mutluluk Rüzgarları Köroğlu ve Soykan Ailesi İçin Esti VİDEO İZLE
Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şeflerinden Hüseyin Köroğlu, nişanlısı Çiğdem Soykan (Köroğlu) ile hayatını birleştirdi.

Rize'nin 1 numaralı haber portalı olay53'ün mutluluğu...

Karadeniz Ofset Matbaası sahibi, olay53 Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Köroğlu ile Emine Köroğlu'nun oğlu Hüseyin Köroğlu ile Nurten ile Hüseyin Soykan'ın kızı Çiğdem Soykan (Köroğlu), cumartesi günü düzenlenen nikah ve düğün töreniyle evliler kervanına katıldı.

DÜĞÜN FOTOĞRAFLARI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ...

huseyin-koroglu-cigdem-soykan-dugun-toreni-(161).jpg

olay53 Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Köroğlu'nun oğlu, olay53 portalından Ali ve İbrahim Köroğlu kardeşlerin ağabeyi Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şeflerinden Hüseyin Köroğlu, nişanlısı Çiğdem Soykan (Köroğlu) ile Seçkin Düğün Salonu'nda düzenlenen nikah ve düğün töreniyle hayatını birleştirerek evliler kervanına katıldı.

huseyin-koroglu-cigdem-soykan-dugun-toreni-(5).jpg

Hafta sonu Seçkin Düğün Salonunda yapılan nikah ve düğün törenine, Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize İl Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, Gündoğdu Eski Belediye Başkanı Süleyman Yıldız, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Oda Başkanı Muammer Berberoğlu, TOÇ BİR-SEN Rize İl Başkanı Hasbi Koca, Ak Parti Rize İl Başkanvekili İsmail Kosif ve il yönetim kurulu üyeleri ve Rize İçin Genç Girişim Derneği Başkanı (RİGG) Hatice Semiz, daire amirleri ile çok sayıda davetli katılırken, Trabzon, Giresun, Ordu, Samsun, Çorum, Bursa, İstanbul, Ankara ve Diyarbakır’dan gelen misafirler de ayrıca Köroğlu ve Soykan Ailelerinin mutluluklarını paylaşanlar arasında yer aldı. Çeşitli nedenlerle çok sayıda kişinin katılamadığı düğüne; İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Seyfullah Hacımüftüoğlu, Rize Vali Yardımcısı Ümit Hüseyin Güney, Yaşar Kör, Yılmaz Katmer ve damadın İstanbul’daki kuzenlerinden Yavuz, Yasemin, Yunus, Yıldız ve Emriye Öksüz mutluluk dileklerini ileten telgraf gönderirken çok sayıda kişi, kurum ve kuruluş da çiçek ve çelenk gönderimlerinin yanı sıra çifti arayarak tebriklerini iletti.

huseyin-koroglu-cigdem-soykan-dugun-toreni-(76).jpg

Rize Belediyesi Evlendirme Memurlarından Faruk Demirci’nin kıydığı nikah töreninde çiftin nikah şahitliklerini ise Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve Ak Parti Rize İl Başkanvekili İsmail Kosif yaparken, aile cüzdanını gelin hanıma takdim eden Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, cüzdanı takdim etmeden kısa bir konuşma yaptı.

huseyin-koroglu-cigdem-soykan-dugun-toreni-(14).jpg

Genç çifti tebrik ederek sözlerine başlayan Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, “Bu güzel anı sizlerle beraber paylaştık. Ben her iki kardeşimize de Allah’tan ömür boyu mutluluklar diliyorum. Kazasız belasız, dertsiz kedersiz nice yıllar Allah’tan kendisine bahşetmesini niyaz ediyorum. Mustafa Abi  bizim çocukluğumuzdan beri çok yakinen tanıdığımız bir aile dostumuz, bir büyüğümüz. Kendisine sevgimiz saygımız sonsuz. Çok kıymetli evlatlar yetiştirdi. Bir anneye bir babaya nasip olabilecek en güzel anlardan bir tanesini şu anda kendileri idrak ediyorlar.  Gerçekten hepsi birbirinden pırıl pırıl bu kardeşlerimizin yetişmesinde ve topluma faydalı birer insan olması husunda ellerinden gelen her türlü gayreti gösteren anne babanın böylesine mutlu bir günü yaşamaları en doğal haklarıdır. Ben gerek Hüseyin kardeşimize ve gerekse gelin kardeşimize inşallah mutlu bir şekilde problemsiz bir hayat temenni ediyoruz. Bu millet için, bu memleket için, bu bayrak için, bu vatanımız için hayırlı nesiller yetiştirmelerini temenni ediyoruz. İnşallah, her türlü problem anlaşmazlık noktasında inanç değerlerimizi kendileri için hakem olmasını temenni ediyoruz.” şeklinde konuştuktan sonra aile cüzdanını en güzel şekilde muhafaza edeceğine inandığı gelin hanıma takdim etti.

huseyin-koroglu-cigdem-soykan-dugun-toreni-(80).jpg

huseyin-koroglu-cigdem-soykan-dugun-toreni-(16).jpg

Nikah töreninin ardından Karal, Kasap ve Kosif günün anısı için oluşturulan hatıra defterine duygu ve düşüncelerini yazdı. Hatıra defteri daha sonra davetlilerin duygu ve düşüncelerini yazmaları için salonda yer aldı.

huseyin-koroglu-cigdem-soykan-dugun-toreni-(82).jpg

huseyin-koroglu-cigdem-soykan-dugun-toreni-(83).jpg

huseyin-koroglu-cigdem-soykan-dugun-toreni-(22).jpg

Çiftin mutluluklarının tören boyunca yüzlerinden eksilmediği düğünde, yöremizin güzide sanatçılardan Avni Çelik ve Erol Akkemik’in birbirinden güzel müzik eserleriyle coşturduğu salonda davetliler gönüllerince eğlendi.

huseyin-koroglu-cigdem-soykan-dugun-toreni-(156).jpg

Hüseyin ve Çiğdem çifti, düğünden sonra balayını geçirmek üzere Antalya'ya gitti.

DÜĞÜN FOTOĞRAFLARI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ...