MYO'dan Kaynak Yöntem Danışmanlık Hizmeti

MYO'dan Kaynak Yöntem Danışmanlık Hizmeti
KTÜ Sürmene Abdullah Kanca MYO’da Kaynak Yöntem Şartnamesi hazırlama, danışmanlık ve onaylama hizmeti verilmeye başlandı

KTÜ Sürmene Abdullah Kanca MYO’da Otomotiv Sanayi, Savunma Sanayi, Çelik Konstrüksiyon (imalat) Sanayi, Baraj ve HES Projeleri, Gemi (İnşaatı) Sanayi ve benzeri tüm kaynaklı imalat alanlarında, Kaynak Yöntem Şartnamesi hazırlama, danışmanlık ve onaylama hizmeti verilmeye başlandı.

MYO Doç Dr. Hamdullah Çuvalcı, öğretim elemanı kadrolarını her yıl güçlendirdiklerini ifade ederek, Metalurji ve Malzeme Mühendisi olan ve ODTÜ’de Uluslar arası Kaynak Mühendisliği eğitimini tamamlayan ve kaynak alanında deneyim sahibi Kaynak Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Umut Yaşar Uzunali’nin göreve başlaması ile birlikte Kaynak Yöntem Şartnamesi hazırlama, onaylama ve danışmanlık hizmeti vermeye başladıklarını söyledi.

myo’dan-kanyak-yontem-danismanlik-hizmeti-1.jpg

Kaynak Yöntem Şartname hazırlama, onaylama ve danışmanlık hizmetleri kapsamında; Hangi sektörde olursa olsun, kaynak prosesleri, belrli standartlar dahilinde yapılması gereken özel proseslerdir. Malzemenin cinsi, malzeme et kalınlığı, kaynak yöntemi vb. parametrelerin belirlenmesi sonrası yapılan tahribatlı ve tahribatsız tesler sonrası, test sonuçlarının incelenmesi, uygun görülmesi ve yöntemin onaylanması gerçekleştirilir. Yöntem onaylanması sonrası hazırlanan kaynak yöntem şartnamesi (WPS) ile kaynak prosesinin kontrol altına alınması sağlanmış olur.

KTÜ Sürmene Abdullah Kanca MYO Müdürlüğünde, otomotiv, savunma, çelik konstrüksiyon (imalat) ve gemi sektörlerinde elde edilen tecrübe ile tüm kaynaklı imalat alanlarında faaliyet gösterecek Kaynak Yöntem Şartname Hazırlama/Onaylama ve Danışmanlık Hizmetleri iletişim bilgileri;

Adres: Karadeniz Teknik Üniversitesi Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu  Çamburnu/Sürmene/Trabzon

Web Sayfası: http://akmyo.ktu.edu.tr Tel: 0462 752 26 03,  Fax: 0462 752 26 30

E-Posta: [email protected] , [email protected] , [email protected]