"Ne Mesut Yılmaz Bey’in, Ne Berna Hanım’ın..."

"Ne Mesut Yılmaz Bey’in, Ne Berna Hanım’ın..."
Ünlü iş adamı Abdurrahim Albayrak eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın ölümüne ilişkin yaptığı açıklamada, "Ne Mesut Yılmaz Bey'in, ne Berna Hanım'ın bu olaydan haberi yok" dedi.

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz'ın cenazesi Adli Tıp Kurumuna getirildi. İş adamı Abdurrahim Albayrak Adli Tıp Kurumu önünde basın mensuplarına açıklama yaptı.

Albayrak, "Hiçbir şey belli değil daha arkadaşlar. Üzüntümüz, acımız çok büyük ama maalesef ne Mesut Yılmaz Bey'in Berna Hanım'ın haberi yok bu olaydan. Çünkü Amerika'ya tedavi için gitmişlerdi ve normalde bu akşama geleceklerdi. Sabah olay olduğunda uçaktalardı" dedi.

"Şuan uçaktalar, haberleri yok" diyen Albayrak, "Ben de birazdan çıkıp, uçaktan beyfendiyi alacağız. Zaten uçakta internetleri kapattırdık ki kimse bilgi veremesin onlara. 19.30 gibi uçak iner ama nasıl söyleyeceğiz, nasıl yapacağız Allah bilir. Nasıl söylenir, ne yapılır bilemiyorum. Acımız çok büyük. Saati de belli değil. Onun için onunla ilgili Mesut Bey Türkiye'ye gelmedikten sonra bir şey söyleyemeyiz. Üzüntümüz, acımız büyüktür" şeklinde konuştu.

Basın mensuplarının intihar iddialarına ilişkin soru sormaları üzerine Albayrak, "Böyle bir ölüm Allah kimsenin başına vermesin. Sabahtan beri ilk önce savcı geldi. Beykoz Devlet Hastanesine indik, şimdi Adli Tıp'a geldik. Böyle bir acıyı tarif edemiyorum" dedi.