Ne Yaptın Böyle Mustafa Denizli !

Ne Yaptın Böyle Mustafa Denizli !
Ç.Rize'nin başında ilk maçına çıkan Mustafa Denizli ilk maçında çok kötü can yaktı !

Ç.Rize'nin başında ilk maçına çıkan Mustafa Denizli ilk maçında evinde hezimete uğrattığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un Teknik Direktörü Mehmet Şahan'ın istifa etmesine neden oldu.

Yeşil Mavililer, golcü oyuncuları Jallow ve Uche Kalu'nun sakatlıkları dolayısıyla sezonu kapaması ve sözleşmelerinin dondurulması dolayısıyla forvet hattına henüz transfer yapılamadan Antep deplasmanına forvet oyuncusu olmadan gitti ve 4 gol atma başarısı gösterdi. Bu goller sonucunda gelen hezimet gibi skor Antep Ekibinde Teknik Direktörün istifasına neden oldu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulübünden yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Mehmet Şahan'ın takımın önünü açmak için ayrılma kararı aldığı bildirildi.

Yönetimin önce kabul etmediği istifayı, Şahan'ın ısrarı üzerine işleme koyduğu belirtilen açıklamada, Şahan ve ekibine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür edildi.

mehmet-sahan.jpgTeknik direktör Şahan da başarılı olmak için çalıştığını ancak bunu gerçekleştiremediğini vurgulayarak, ''Takım memleketimin takımı. Sadece para ve işsizlik psikolojisini yenmek için çalışmadım. Yönetime, takıma ve kendime zarar vermeme adına ayrılmayı uygun gördüm'' ifadelerini kullandı.