Nefes Kesen Maçtan Sonra Çaykur Rizespor’un Paylaşımı

Nefes Kesen Maçtan Sonra Çaykur Rizespor’un Paylaşımı
Çaykur Rizespor, 2-0 e 3-1 yenik duruma düştüğü Göztepe deplasmanından 3-3’lük sonuçla 1 puanla dönüyor. Yeşil Mavililerin maç sonu paylaşımı dikkat çekti.

Spor Toto 1. Lig'in 37. haftasında Göztepe ile deplasmanda karşılaşan Çaykur Rizespor, nefesleri kesen ve 3-1 yenik duruma düştüğü maçı son dakikalarda bulduğu gollerle 3-3 tamamladı. Karşılaşmanın ardından Yeşil mavili Kulüp, “Biz Rizeliyiz, dünya tersine dönse vazgeçmeyeceğiz!” paylaşımında bulundu.

Çaykur Rizespor, deplasmanda oynadığı ve kazanması halinde Süper Lig biletini alacağı Göztepe maçında 19. Dakikada Emir ve 24. Dakikada İsmail Köybaşı’nın golleriyle 2-0 yenik duruma düştü. Yeşil Mavililer 43. Dakikada John Mary’nin golüyle farkı bire indirdi ve ilk yarıyı 2-1 yenik kapadı. Karşılaşmanın 57. Dakikasında İsmail Köybaşı’nın golüyle fark yine ikiye çıktı. 86. Dakikada Alberk Koç’un golüyle farkı yeniden bire indiren Çaykur Rizespor, 90+4. Dakikada Hacı Osman ile eşitliği sağladı ve skoru 3-3’e getirdi. Ancak VAR uyarısıyla hakem Suat Arslanboğa pozisyonu izledi. İncelemenin ardından hakem Suat Arslanboğa golü iptal ederek pozisyonda penaltı kararı verdi. 90+10. dakikada penaltıyı kullanan Koray topu filelere gönderdi ve maçın skorunu 3-3 ilan etti.

3-1 geriye düştüğü karşılaşmada son dakikalarda bulduğu gollere zorlu İzmir deplasmanından 1 puanla dönen Çaykur Rizespor karşılaşmanın ardından sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu.

Yeşil Mavililer, takımın kenetlenmiş haldeki toplu fotoğrafını, ““Biz Rizeliyiz, dünya tersine dönse vazgeçmeyeceğiz!” notu ile paylaştı.

nefes-kesen-mactan-sonra-caykur-rizesporun-paylasimi.jpg

Kaynak:Bayram Ali Sarı

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum