Nevapark AVM Yenilenen Yüzüyle Beğeni Topladı

Nevapark AVM Yenilenen Yüzüyle Beğeni Topladı
Rize’nin en popüler ve en tercih edilen yeme içme ve alışveriş merkezi unvanını taşıyan Nevapark Alışveriş Merkezi, yenilenen yüzüyle Rizelilere kaliteli hizmet vermeye devam ediyor.

Hizmete açıldığı günden bu yana binlerce ziyaretçiyi ağırlayarak her geçen gün artan ziyaretçi sayısı ile Rize’nin en popüler ve en tercih edilen yeme içme ve alışveriş merkezi unvanını taşımaya devam eden Nevapark Alışveriş Merkezi, bünyesine yeni katılan ve yenilenen yüzüyle Rizelilere kaliteli hizmet vermeye devam ediyor.

10 yıldır Rize’de kaliteli hizmetin öncüsü olan Nevapark AVM iç dizaynını ve dekorasyonunu yenileyerek müşterilerine daha ferah ve görsel bir mekanda keyifli zaman geçirmek için yeni imkanlar sundu. Rize'nin alanında ilki olan kültür, eğlence ve alışveriş merkezi Nevapark, yenilenen yüzüyle birlikte misafirlerini daha iyi koşullarda ağırlamaya hazır. 

Yapılan yenilikler hakkında bilgi veren Nevapark İşletme Müdürü Yasin Güloğlu, 2009 yılından bu yana yeme-içme, giyim mağazası, oyun parkı yanı sıra birçok alanda faaliyetlerine devam ettiklerini hatırlatarak, “Müşterilerimizi daha nezih bir ortamda misafir etme amacıyla başlattığımız yenilenme adımını yaklaşık üç aylık süreç sonunda tamamladık. 2017 yılında hizmete sunduğumuz oyun parkını tüm yaş gruplarına hitap edebilmek için daha da genişlettik. Dünya markalarının yer aldığı çocuk giyim bölümünü hizmete sunduk. Süper lig maçlarını aile ortamında dev ekranda ücretsiz izleme imkanı sağladık. Yiyecek içecek bölümünde yeni ürünler ve dekor değişikliği ile konseptimizi yeniledik.Herkesi tüm Rizelileri ağırlamaktan mutluluk duyacağız." ifadelerini kullandı.

yasin-guloglu-002.jpgnevapark-avm-(1).jpgnevapark-avm-(2).jpgnevapark-avm-(3).jpgnevapark-avm-(4).jpgnevapark-avm-(6).jpgnevapark-avm-(12).jpgnevapark-avm-(5).jpg