Nevapark Oyun Parkı Cumartesi Günü Çocuklara Ücretsiz!

Nevapark Oyun Parkı Cumartesi Günü Çocuklara Ücretsiz!
Rize'de Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezi, 2-7 yaş arası çocukların 17 Aralık 2022 Cumartesi günü 10:00-21:00 saatleri arasında oyun parkından ücretsiz faydalanabileceklerini bildirdi.

2009 yılından bu yana İsmail Kahraman Kültür Merkezi giriş katında yeme-içme, giyim mağazası, çocuk oyun parkları ve hediyelik eşya alanlarında faaliyette bulunan Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezinden çocuklara özel gün!

Nevapark İşletme Müdürü Yasin Güloğlu, yaptığı açıklamada, “2017 yılında 2-7 yaş çocuk parkını misafirlerimizin hizmetine sunmaya başladık. Periyodik olarak gerekli hijyen ve dezenfekte işlemlerimiz yanında hizmet anlayışımızla misafirlerimizin olumlu takdirlerini aldık. Bizlere bu ilgi ve olumlu takdirlerini gösteren ebeveynlere ve çocuklarımıza özel 17 Aralık 2022 Cumartesi günü 10:00-21:00 saatleri arasında 2-7 yaş arası oyun parkı alanımız ücretsiz olacaktır. Aynı anda maksimum 40 çocuk alabileceğimiz alanda giriş yapan çocuklarımız en fazla 60 dakika kalabilecektir. Çocuklara özel günün şimdiden memnun edici olmasını dileriz” dedi.

nevaparktan-cocuklara-ucretsiz-oyun-parki-2.jpgnevaparktan-cocuklara-ucretsiz-oyun-parki-1.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum