Nevapark Rize’den Kahvaltıda Örnek Uygulama

Nevapark Rize’den Kahvaltıda Örnek Uygulama
Rize’de İsmail Kahraman Kültür Merkezi altında hizmet veren Nevapark Avm’den kahvaltıda örnek uygulama.

Rize’de, Boyner Active giyim mağazası, Cafeneva yeme-içme bölümü, 2-7 yaş arası oyun parkı ve kum havuzu bölümleriyle İsmail Kahraman Kültür Merkezi altında hizmet veren Nevapark Avm’den örnek kahvaltı uygulaması.

Nevapark AVM Genel Müdürü Yasin Güloğlu, yeni uygulamayla ilgili yaptığı açıklamada; “Ülkemizde farklı kahvaltı uygulamalarıyla yılda yaklaşık 100 milyar liralık israf ediliyor. İsraf konusunda dünyada maalesef 15. sıradayız ve çöplere atılan ürünlerin %52’si gıdalardan oluşuyor.

2019 yılında Türkiye’de bir ilk olan seçmeli kahvaltı uygulamasını işletmemizde hizmete sunmuş Covid-19 nedeniyle yaşanan pandemi döneminde kaldırmak durumunda kalmıştık.

Geçen yıl Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) israf nedeniyle serpme kahvaltı yerine seçme kahvaltıya geçme kararını açıklamış bu duruma tekrar dikkat çekmişti.

Biz de Nevapark AVM olarak seçmeli kahvaltı uygulamasını tekrar misafirlerimizin hizmetine sunarak hem israfın önüne geçmek, hem de misafirlerimizin istediği ürüne göre kahvaltı tabağının hazırlanmasını sağlamak için 04/09/2023 pazartesi gününden itibaren her gün 10:00-15:00 saatleri arasında seçmeli kahvaltı uygulamasını misafirlerimizin hizmetine sunma kararı aldık. Böylelikle istenilen ürüne göre kahvaltı tabağı ve seçilen ürünlere göre tabak fiyatı belirlenmiş olacak. Tüm misafirlerimizi her açıdan memnun etmeyi hedeflediğimiz bu uygulamanın hayırlı olmasını diliyor şimdiden teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bilgi ve rezervasyon için 0464 212 30 30 - 0555 977 94 51 numaralı telefonlarla iletişime geçilebilir.

rize-ismail-kahraman-kultur-merkezi-altinda-hizmet-veren-nevapark-avm-3.jpg

rize-ismail-kahraman-kultur-merkezi-altinda-hizmet-veren-nevapark-avm-2.jpg

rize-ismail-kahraman-kultur-merkezi-altinda-hizmet-veren-nevapark-avm-4.jpg

Kaynak:Zeynep TAYLAN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
6 Yorum