Nevapark’da Canlı Müzik Keyfi Başladı!

Nevapark’da Canlı Müzik Keyfi Başladı!
Rize’de sosyal hayatın en önemli eğlence merkezi Nevapark, yazın yaşattığı keyfi kışın da devam ettirebilmek için kış organizasyonlarını genişletti.

Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezi içerisine kazandırılan "Canlı Müzik" alanı ile sıcak bir ortamda keyifli saatler yaşanmasına imkan sunuyor. Salı akşamı başlayan canlı müzik konseptinde müşterilerine sıcak soğuk içeceklerin yanında birbirinden lezzetli yemekleri alternatif olarak sunuyor. Saat 19.30`de başlayan canlı müzikle Rizeliler müzik keyfini de Nevapark`ta yaşayacaklar.

Geçmişin izlerini, geleceğin hizmet kalitesiyle birleştirmek amacıyla oluşturulmuş bu konsepte hem eğlenecek hem de sevdiklerinizle nezih bir mekanda keyifli anlar yaşayacaksınız. Nevapark`ın vazgeçilmez Türk kahvesinden, neskafeye, sıcacık çay çeşitlerinden, espresso kahve çeşitlerine kadar aradığınız her şey Nevapark`ta istediğiniz kalitede servis edilmeye devam ediyor.

nevapark.20141227132834.jpg

Yazın binlerce misafiri ağırlayan Nevapark kışın da Rize`nin en iyi müzik gruplarıyla canlı müzik keyfini yaşatmaya devam ediyor. Haftanın 1 günü canlı müzik ziyafeti yaşanacak mekânında, sesine güvenen konuklarda mikrofona davet edilecek.

Her sabah açık büfe kahvaltı servisi ile hizmet veren Nevapark, öğlen de çok çeşitli tatlarla müşterilerine hizmet ediyor. Akşam saatlerinde dinlenme mekanının yanında yaşatacağı müzik ziyafeti ardından gecenin geç saatlerinde kapılarını kapatıyor. Rize merkezde en ulaşılabilir ve sakin bir noktada yer alan Nevapark, bir çok kesim tarafından tercih edilen ve uzun vakitler geçirilen bir mekan durumunda.

Akşamları canlı müzik keyfin de şimdilik Nevapark’ta Gezgin Group organizasyonunda planlanan programa göre; Salı akşamları; Rize`nin fantezi müziğinde ve pop müziğinde yer edinmiş, güçlü sesi ve karizması ile fark yaratan, Rize`nin en değerli sanatçılarından Sami Bilgin müzik ve eğlence severlerle Nevapark’ta buluşacak.

Kış boyu çeşitli organizasyonlarla üniversite öğrencilerinin de beklentilerini karşılamak adına sosyal faaliyetler yaşanacak Nevapark, her yaşın zevkine uygun ve günden güne kendini yenileyen bir yapı ile Rizelilerin vazgeçilmez mekanı olmaya devam edecek.