Nevapark’ın Ramazan Geleneği Sürüyor

Nevapark’ın Ramazan Geleneği Sürüyor
Rize’de yeme-içme, giyim mağazası, oyun parkları, hediyelik eşya gibi birçok alanda hizmet vermeye devam eden Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezi, Ramazan ayı öncesi hazırlıklarını tamamladı.

2009 yılından bu yana yeme-içme, giyim mağazası, oyun parkları, hediyelik eşya gibi birçok alanda hizmet vermeye devam eden Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezi, Ramazan ayı menüsünü ve çalışma saatlerini müşterilerine duyurdu.

İşletme müdürü Yasin Güloğlu, müşterilerimizin talepleri doğrultusunda Ramazan menülerini tamamladıklarını belirterek: “Misafirlerimizin ‘efsane’ ismini verdiği Ramazan ayının vazgeçilmez yemeği et güveç menü yanında 5 (beş) farklı menü seçeneğini misafirlerimizin hizmetine sunarken, RTE Üniversitesi öğrencilerimize de özel olarak yüzde 10 indirim uygulaması yapacağız. İşletmemiz bünyesinde bulunan, Boyner Sports giyim mağazası, aileler ve çocukların vazgeçilmez adresi 2-7 yaş grubu oyun parkı ve jetonlu oyun makineleri bölümleri Ramazan ayı boyunca sabah 10:00’dan itibaren hizmetinizde olacaktır. 2-7 yaş grubu oyun parkı iftar saatinde açık olacağı için, aileler keyifle iftarını açarken, çocuklarda doyasıya vakit geçirebilecek. Müşterilerimiz bizlere 04642123030 ve 05559779451 nolu telefondan ulaşabilecekler. Bu vesile ile Tüm Müslüman aleminin Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.” dedi.

nevapark’in-ramazan-gelenegi-suruyor-53.jpg