Nevapark'tan Ramazan'a Özel İftar Menüsü

Nevapark'tan Ramazan'a Özel İftar Menüsü
Rize'nin ilk Kültür Eğlence Merkezi Nevapark, Ramazan ayına özel hazırladığı beş farklı iftar menüsüyle lezzet farkını ortaya koyuyor.

Nevapark Kültür Eğlence Merkezi müşterileri için birbirinden lezzetli iftar menüsü seçenekleri hazırladı. Ramazan ayı boyunca servis edilecek olan iftar menüleri hem göze hem de damaklara hitap edecek.

yasin-guloglu.jpgRize'de kurum ve esnafları ziyaret eden Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezi İşletme Müdürü Yasin Güloğlu Ramazan ayında her bütçeye uygun iftar menüsü hazırladıklarını söyledi. Güloğlu Ramazan ayında bir çok ailenin dışarı da yemek yemeyi tercih ettiğini ifade ederek tüm müşterilerini özel menüleri ile Razaman ayı boyunca ağırlamaktan mutlu olacaklarını belirtti.

İftar sofralarının vazgeçilmez adresi Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezi olarak geniş ve ferah ortam, damak tadına özel menüleriyle Tüm müşterilerini Ramazan sofrasına davet eden Güloğlu, toplu iftar yemekleri verecekleri için müşterilerinin rezervasyon yapmalarını istedi. Kurum ve Esnaf ziyaretlerinde bulunan Güloğlu ilgilerinden dolayı herkese teşekkür etti.

yasin-guloglu-rize.jpg02-064.jpg

yasin-guloglu-2.jpg

65-030.jpg

İşte Ramazan Menüleri ve Fiyatları...

nevapark-iftar-menusu.jpg

Rezervasyon Telefon: 0464 212 30 30 - 0555 977 94 51