Nihat Hatipoğlu'ndan Rize'de Önce İmza Sonra Konferans

Nihat Hatipoğlu'ndan Rize'de Önce İmza Sonra Konferans
4 Nisan'da Rize'ye gelecek olan Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, Rize'de önce kitaplarını imzalayacak ardından konferans verecek.

50. Kütüphane Haftası kapsamında Demar Uluslararası Fuarcılık tarafından düzenlenen Kitap Fuarı‘na katılmak üzere 4 Nisan Cuma günü Rize'ye gelecek olan ulusal televizyon kanallarında dinî programları hazırlayıp sunan milyonların sevgilisi Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu Cuma günü, Erdal Sarızeybek ise cumartesi ve pazar günü hem imza gününe hem de konferansa katılacak.

04 Nisan 2014 Cuma günü saat:16:00-17:30 arası Kültür Merkezinde kitap imzalayacak olan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu saat:18:00’de İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde konferans verecek.  

05 - 06 Nisan 2014 Cumartesi ve Pazar günü saat:13:00-15:00 arası Kültür Merkezinde imza günü gerçekleştirecek olan yazar Erdal Sarızeybek Cumartesi akşamı saat:21:00’de Çayeli Grand Çavuşoğlu Otel’de sevenleriyle buluşacak.

50. Kütüphane haftası kapsamında gerçekleştirilen Kitap Fuarı 08 Nisan’a kadar kitap sever okurlara açık olacak ve yazarları ağırlamaya devam edecek.