Nihat'a sürpriz teklif

Nihat'a sürpriz teklif
İspanya İkinci Futbol Ligi (Segunda Divison) takımlarından Real Sociedad, eski futbolcusu Nihat Kahveci'yi yeniden takıma döndürmek için çalışmalara başladı.

Villarreal'den ayrıldıktan sonra performansıyla Beşiktaş'ta hayal kırıklığı yaşatan Nihat Kahveci'ye sürpriz bir takım talip oldu.

İspanya İkinci Ligi'nin lideri ve Nihat Kahveci'nin eski takımı Real Sociedad, yıldız futbolcuyu yeniden kadrosuna katmak istiyor. İspanya'da yayın yapan AS Gazetesi, La Liga yolunda emin adımlarla ilerleyen ve eski parlak günlerine dönme hesapları yapan Real Sociedad'ın bu nedenle Nihat'ı en kısa sürede kadrosuna katmak istediğini okurlarına aktardı.

Real Sociedad 2002/2003 sezonunda Nihat Kahveci, Darko Kovacevic ve Xabi Alonso gibi isimlerden oluşan kadrosuyla tarihinin en başarılı dönmelerinden birisine imza atmış ve şampiyonluk mücadelesini son maçlara kadar sürdürmüş ancak ligde 4-2 yendikleri Real Madrid'e şampiyonluğu kaptırmıştı.

Nihat'lı Real Sociedad, Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele etmiş ve Galatasaray'ın da bulunduğu gruptan çıkarak ikinci tura yükselme başarısı göstermişti.

Ancak Real Sociedad taraftarların da sevgilisi olan Nihat Kahveci'nin ayrılmasından sonra büyük bir düşüşe geçmiş ve küme düşmüştü. Nihat, 2002-2003 sezonundan 23 gol atarak, La Liga'da Roy Makaay'ın ardından Ronaldo'yla birlikte ligin en golcü ismi olmuştu.