Nüfus arttıkça olaylar artıyor

Nüfus arttıkça olaylar artıyor
Rize'nin İkizdere ilçesinde vatandaşlarla huzur toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantıda İkizdere Emniyet Amiri Hüdaverdi Karagüzel ilçede nüfus artışına paralel olarak olayların da arttığını söyledi.

İkizdere Emniyet Amirliği'nin organize ettiği ve vatandaşların yoğun bir ilgi gösterdiği huzur toplantısı İkizdere İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu'nda yapıldı.

İkizdere Emniyet Amiri Hüdaverdi Karagüzel, burada yaptığı konuşmada, İkizdere'nin yaz nüfusunun artan kış nüfusunun ise azalan bir özellik gösterdiğini ifade ederek, ''Dengesiz nüfus dağılımıyla ilçede kış mevsiminde yok denecek kadar olay meydana geliyor. Asayiş olayları yaz mevsiminde ilçeye diğer şehirlerden gelen vatandaşların katılımıyla artışlar görülüyor. Son yılda vadide başlanılan HES çalışmaları ve arazilerde yapılan kadastro çalışmaları sonucu huzuru bozucu bazı olaylar oldu. İlçede faili meçhul tek olayımız karayolu kenarından çalınan arı kovanıdır. Bununda izini sürmeye devam ediyoruz'' dedi.

Huzur toplantısına İkizdere Cumhuriyet Başsavcısı Duran Yılmaz, İkizdere Jandarma Komutanı Üsteğmen Kürşat Çilek, Güneyce Belediye Başkanı Kemal Köse, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Sarıkaya, okul müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.