Nuri Şahin resmen Liverpool'da

Nuri Şahin resmen Liverpool'da
Real Madrid'de Mourinho'nun kadrosunda düşünmediği milli futbolcumuzun yeni adresi belli oldu.

İngiltere Premier League takımlarından Liverpool, geçen sezon Real Madrid'de forma giyen milli futbolcumuz Nuri Şahin'i 1 yıllığına kiraladığını duyurdu.

Liverpool'un resmi sitesinden yapılan açıklamada, "Real Madrid’e transfer olmadan önce Bundesliga takımı Borussia Dortmund ile şampiyonluğa ulaşan ve sezonun en iyi futbolcusu seçilen genç oyun kurucu, bu sene Real Madrid ile de şampiyonluğu yakalasa da pek fazla oynama fırsatı bulamamıştı. Türkiye Milli Takımı için 31 kere forma giyen Şahin, 17 yaşında Almanya’ya karşı ilk kez giydiği A Milli Takım forması altında gol atarak, Türkiye A Milli Takımı’nın en genç gol atan futbolcusu olmuştu. 23 yaşındaki futbolcunun, sağlık testinden geçmesi bekleniyor" ifadeleri kullanıldı.

Son günlerde adı bir diğer Premier Lig ekibi Arsenal ile ciddi şekilde anılan Nuri Şahin, böylece Liverpool'un yolunu tutmuş oldu.

Nuri, Bundesliga'da Dortmund formasıyla göstermiş olduğu başarılı performasın ardından La Liga'nın yolunu tutmuş ve geçen sezonu Real Madrid'de geçirmişti.

İşte Liverpool'un resmi sitesinde yer alan açıklama:

2.20120825233844.jpg