Nusret Bayraktar Sahaya İndi

Nusret Bayraktar Sahaya İndi
AK Parti Rize Milletvekili Adayı Nusret Bayraktar, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı.

İl Başkanı Hikmet Ayar başkanlığında yapılan toplantıya katılan Milletvekili Adayı Nusret Bayraktar, il yönetim kurulu üyelerine kendini tanıttı.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, toplantıya katılan Milletvekili Adayı Nusret Bayraktar’a başarılar dileyerek, AK Parti kadroları ile birlikte 12 haziranda yapılacak seçim gününe kadar gücümüze güç katarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnanıyorum ki bu kadrolarla birlikte 12 haziranda iyi bir sonuç alacağız. Ben bütün adaylarımıza şimdiden başarılar diliyorum.’’dedi.

Milletvekili Nusret Bayraktar ise, 12 Haziran’da yapılacak seçimlerde AK Parti Türkiye genelinde ve Rize’de başarısını daha da artıracağına ifade ederek, ‘’AK Parti hükümeti döneminde gerek ülke genelinde gerekse Rize genelinde önemli yatırımlara imza atıldı. Yapılan hizmetler ve yatırımlar göz önünde. Vatandaşlarımız da bu yatırım ve hizmetleri gördüğü için AK Parti’yi tercih ediyor. Geçmiş dönemlerde olduğu gibi bu seçimlerde de vatandaşlarımız hizmetlerin devamı için partimizi tercih edecektir.”diye konuştu.