O Coşkudan Sonra Toparlanamadık

O Coşkudan Sonra Toparlanamadık
Bucaspor'a 1-0 mağlup olarak liderliği kaybeden Ç.Rizespor'da Teknik Direktör Mustafa Denizli, geçen haftaki coşkudan sonra toparlanamadıklarını ve kötü bir oyun sergilediklerinden sahadan puansız ayrıldıklarını söyledi.

İzmir'de oynanan ve 1-0 Bucaspor'un üstünlüğüyle sona eren karşılaşamdan sonra her iki takımın teknik direktörleri açıklamada bulundu. Ç.Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli kötü oynadıkları bir karşılaşmayı kaybettiklerini açıkladı.

Sergiledikleri futbolla İzmir'den puanla dönmenin mümkün olmadığını kaydeden Denizli, "Hedefe varmış olmanın mutlak rahatlığı hissedildi. Hava her iki takımı da etkiledi. Bütün sezon işini yapan bir takım 90 dakikada bu görüntüden uzaktı. Söyleyecek fazla bir şey yok. Geçen hafta büyük mutluluk yaşadık, bu coşkundan sonra toparlanamadık" dedi.

Ç.RİZESPORLU FUTBOLCULAR NE DEDİ?

Ç.Rizesporlu futbolcu Cumali Bişi, kötü bir futbol sergilediklerini belirterek, “Elimizden geleni yaptık ancak kazanamadık” dedi.

ÇRizesporlu diğer futbolcu Eme Torun ise, “Galip gelmek istiyorduk. Bugün Buca çok iyi oynadı ve mağlup olduk. Bucaspor’u tebrik ediyorum” diye konuştu.

BUCASPOR CEPHESİ

Ç. Rizespor'u 1-0 mağlup eden Bucaspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar ise yaptığı açıklamada, "Play-off'a kalmayı garantileyen oyuncularımı kutluyorum" dedi.

Karafırtınalar, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, Süper Lig'e yükselen Çaykur Rizespor'u kutlayarak, şunları kaydetti: Umarım play-off sonunda aynı başarıyı biz de yakalarız. Play-off'a kalmayı garantileyen oyuncularımı kutluyorum. Herkese hayırlı olsun diyorum. Play-off'ta öncelikle yüzde 25 olan şansımızı yüzde 50'ye çıkartıp mutlu sona ulaşmak istiyoruz.

Karafırtınalar kadro dışı bırakılan Efe Özarslan hakkındaki bir soruya da "Biz kalbi takım için atan oyuncularla birlikte olmak istiyoruz. Efe'yi bundan sonra kadroda düşünmüyoruz" cevabını verdi.