O Gün Rize'de Tek Tek Ceset Toplarız

O Gün Rize'de Tek Tek Ceset Toplarız
Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, "O gün geldiğinde Rize'de bir sabah tek tek cesetleri toplamak zorunda kalacağız." dedi. İşte Bakırcı'nın o sözleri:

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği'nde düzenlediği basın toplantısında Gündoğdu Beldesi Taşlıdere Mahallesi’nde yan yatmaya başlayan 72 daireli 3 binanın bir gün yıkılacağını ve binalardan ceset toplamak zorunda kalacaklarını söyledi.

Gündoğdu Beldesi’nde yıllar önce inşa edilen ve zeminindeki kayma nedeniyle yan yatmaya başlayan 72 daireli 3 bina için ürküten bir açıklama yapan Başkan Halil Bakırcı, Gündoğdu Beldesi Taşlıdere Mahallesi’ndeki ‘Pisa Kulesi’ni andıran yan yatmış binalardaki tehlikeye dikkat çekti. Bakırcı, Gündoğdu Belediye Başkanı Süleyman Yıldız’ın sağlamdır dediği binaların bir gün yıkılacağını ve biran önce tahliye edilmeleri gerektiğini belirterek “Bu binaların durumunu Rize'de görev yapan önceki iki valiye de anlattım. Binalar çıplak gözle bakıldığında her yıl 5’ya da 10 santimetre yatıyor. Bir gün 'tak' diye yıkılacaklar. Sabah ambulans ve itfaiye ile gideceğiz, maalesef ceset toplayacağız. Binalar neredeyse yarım metre yatmış. Mutlaka tahliye edilmeleri gerekiyor. Gündoğdu beldesinde olmasına rağmen bunun hesabını ben veriyorum. O binaların yer aldığı sokağın karşı tarafı benim belediye sınırlarım. Acil önlem alınması gerekiyor" dedi.

İLGİLİ HABERİMİZ

İtalya'nın Pisa Kulesi Olur da Rizeli'nin Olmaz mı?