O Taraftarlar Maça Giremeyecek

O Taraftarlar Maça Giremeyecek
Spor Toto Süper Ligin 18. Haftasında Rize’de oynanan Rizespor-Gençlerbirliği maçında kale arkası dağ tribününde yapılan kötü tezahürat nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bu bölümdeki seyircilerin elektronik kartları bloke edildi.

Rizespor’un Gençlerbirliği ile oynadığı maçta çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle verilen ceza sonrası Rize Yeni Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmayı kale arkası dağ tribününden izleyen taraftarlar 20. Haftadaki Eskişehirspor müsabakasında Rize Stadı’na giriş yapamayacak.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 21.01.2016 tarih ve 50 sayılı toplantısında “Ç.RİZESPOR A.Ş.'nin, 17.01.2016 tarihinde oynanan Ç.RİZESPOR A.Ş. - GENÇLERBİRLİĞİ Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 100.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/2. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan KALE ARKASI DAĞ tribüne giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesi” yönünde almış olduğu karar gereği Rizespor – Gençlerbirliği karşılaşmasını kale arkası dağ tribününden izleyen taraftarlar 7 Şubat Pazar günü saat: 13.30’da başlayacak olan Rizespor - Eskişehirspor maçını televizyonları karşısında seyredebilecek.