Ödüllü UMKE Logo Yarışması

Ödüllü UMKE Logo Yarışması
Sağlık Bakanlığı tarafından UMKE "Logo Yarışması" düzenleniyor. İşte katılım şartları ve yarışmanın ödülü:

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) tarafından halen kullanılmakta olan logonun, temsil gücü ve akılda kalma oranı daha yüksek ve Sağlık Bakanlığı‘nın insan odaklı hizmet anlayışını yansıtan, yerel ve evrensel değerleri içeren bir logo ile değiştirilmesi ihtiyacı oluştuğu ifade edilerek logo yarışması düzenlendiği bildirildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada yarışmanın 15 Ocak 2014'te sona ereceği ve 1 Şubat 2014 tarihinde yarışmanın sonucunun açıklanacağı belirtildi. Yarışmada 1. olan katılımcıya kamp seti hediye edilecek.

İşte UMKE "Logo Yarışması" Katılım Şartları

Bakanlığımız Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) tarafından halen kullanılmakta olan logonun, temsil gücü ve akılda kalma oranı daha yüksek ve Sağlık Bakanlığı‘nın insan odaklı hizmet anlayışını yansıtan, yerel ve evrensel değerleri içeren bir logo ile değiştirilmesi ihtiyacı oluşmuştur.

Değişen ve gelişen Bakanlığımızı, ülkemizde sağlık alanında yaşanan olumlu değişimi ve sağlıkta sürmekte olan insan odaklı dönüşümü ifade edebilecek nitelikte, UMKE‘nin misyon ve vizyonuna uygun akılda kalıcı logo üretilmesini sağlamak maksadıyla logo tasarım yarışması düzenlenmiştir. Yarışmaya ilişkin detaylar aşağıda belirtilmiştir.

Katılım Koşulları

a) Logonun çok çeşitli amaçlar için kullanılacağı göz önünde bulundurularak basıma uygun nitelikte hazırlanması, büyültülüp küçültüldüğünde bozulmaması gerekmektedir.

b) Logolar, A4 boyutunda dijital ortamda hazırlanacaktır. Ayrıca tasarımlar Adobe lllustrator, FreeHand, CorellDraw ya da Photoshop programlarından biri ile hazırlanmış belge olarak sunulacaktır.

c) Teslim edilen çalışmalar Türk Patent Enstitüsü‘nce daha önce korunmaya alınmamış olmalı, tescil başvurusu yapılmamış olmalıdır. Logo tasarımının kopya olduğu anlaşılması halinde ödül verilmeyecek, verilmiş ise geri alınacaktır.

d) Bakanlığımız seçilen çalışma üzerinde değişiklik isteme hakkına sahiptir.

Çalışmaların Teslimi
Çalışmaların 15.01.2014 tarihine kadar [email protected] adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Sonuçların Açıklanması
Yarışma, son teslim tarihini müteakiben düzenlenecek anket sonucu belirlenip 01.02.2014 tarihi itibarı ile ilan edilecektir..

Ödül

1. olan katılımcıya kamp seti hediye edilecektir..

İletişim

SAĞLIK BAKANLIĞI

Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü 
Afet ve Acil Durum Yönetimi Daire Başkanlığı

ULUSAL MEDİKAL KURTARMA EKİBİ

Adres

:

Mithatpaşa Cad. No:3 D - Blok 06434 Sıhhiye / ANKARA

Tel

:

+9 (0312) 585 14 46

Faks

:

+9 (0312) 585 14 48

e-posta

:

[email protected]