Ödüllü Yarışmamız Başladı

Ödüllü Yarışmamız Başladı
Rize’deki Galeri Muzaffer – Beko Mağazasından hediye edilecek ödüllü yarışmamız başlamıştır…

3. kez düzenlemekte olduğumuz “olay53 haberlerine Ad ve Soyadıyla en fazla yorum yazan ve yorumu onaylanan kişi kazanıyor” yarışması bugün (14 Nisan Pazar günü) başladı.

Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in doğum gününü içine alan haftanın "Kutlu Doğum Haftası" olarak kutlanması dolayısıyla her yıl 14- 20 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Kutlu Doğum Haftası"  anısına, olay53 ve Galeri Muzaffer – Beko Mağazası işbirliğinde gerçekleşmekte olan yarışmamız bugün (14 Nisan Pazar günü) başlamış bulunuyor. Yarışmamız, 20 Nisan 2013  Cumartesi günü akşamı 17.00’da sona erecektir. Aynı gün 17.00’dan sonra yapılacak yorumlar yarışma kapsamına alınmayacaktır. Kazanan talihli yarışma sona erdikten sonra olay53’te ayrıca ilan edilecek.

galeri-muzaffer-beko-magazasi.20130413235936.jpg

olay53 ve Galeri Muzaffer – Beko Mağazası işbirliğinde gerçekleşen yarışmada belirtilen tarih aralığında olay53’te yer alan haberlere Ad ve Soyadıyla en fazla yorum yazan ve yorumu onaylanan kişi bir adet Fakir Nitro 1800 Watt kağıt torbalı, döver başlıklı elektrikli süpürge kazanacak.

fakir-nitro-1800-watt-elektrikli-supurge.jpg

Sizde Galeri Muzaffer – Beko Mağazası tarafından hediye edilen Elektrikli Süpürgeyi kazanmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey, ad ve soyadınızla beraber olay53’teki haberlere mümkün olduğunca daha fazla yorum yazmak olacak.

Bu haber vesilesiyle ayrıca, tüm Türk-İslam Aleminin Kutlu Doğum Haftası’nı tebrik ederiz…

İLGİLİ HABERİMİZ

Bu Hediye Sizin Olabilir