Off-Roadculardan Vali Çakır'a Ziyaret

Off-Roadculardan Vali Çakır'a Ziyaret
Rize Off-Road Rescue Team Spor Kulubü üyeleri, Rize Valisi Nurullah Çakır'ı makamında ziyaret etti.

Vali Çakır, Kulüp Başkanı Kadir Küçükaydın ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabulü sırasında yaptığı konuşmada, bölgenin doğa sporlarının yapılabilmesine elverişli olduğunu belirterek, "Bölgemizin bu yönü sayesinde off-road ve dağcılık kulüplerimiz çok farklı yerlerden başarılı sonuçlarla geri dönüyorlar. Geçen hafta Samsun'un Vezirköprü ilçesi Kunduz Yaylası parkurunda düzenlenen yarışların birinci günkü oyunlarda Rize Off-Road Rescue Team Spor Kulübü ikincilik derecesi, ikinci günkü oyunlarda ise Kaçkar Off-Road Kulübü birincilik derecesi aldı. Ayrıca Ardeşen Off-Road Kulübü de Artvin'de düzenlenen Kafkasör Off-Road Oyunlarında birincilik derecesi aldı" dedi.

rize-off-road-rescue-team-spor-kulubu-uyeleri,-vali-cakiri-ziyaret-etti-2.jpg

Hem yerel etkinliklerde hem de il dışında yapılan etkinliklere katılan kulüplere imkanlar ölçüsünde destek vermeye çalıştıklarını ifade eden Çakır, "Bu sporun bizlere ve yöre halkımıza da ayrı bir faydası var. Coğrafyası sert olan bir bölgede görev yapıyoruz. Bu coğrafyada olan doğal afet ve benzeri durumda biz bu arkadaşlarımızın hem araç hem de fiziki kondüsyonlarından yararlanıyoruz. Bu anlamda halkımıza gönüllülük hizmeti sunuyorlar" diye konuştu.

Küçükaydın ise gerçekleştirilen yarışlarda kendilerinden maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Vali Çakır'a teşekkür etti.

rize-off-road-rescue-team-spor-kulubu-uyeleri,-vali-cakiri-ziyaret-etti-3.jpg

rize-off-road-rescue-team-spor-kulubu-uyeleri,-vali-cakiri-ziyaret-etti-4.jpg