Offroad Yarışları Nefes Kesti

Offroad Yarışları Nefes Kesti
Samsun’un Vezirköprü ilçesi Kunduz Dağı'nda düzenlenen offroad yarışları büyük ilgi gördü.

Vezirköprü Kaymakamlığı, Vezirköprü Belediyesi ve belde belediyelerin işbirliğiyle düzenlenen '10. Kültür Sanat Doğa ve Turizm Festivali'nde offroadcular kıyasıya yarıştı. Vezirköprü Offroad Kulübü'nün ev sahipliğini yaptığı Kunduz Dağı'ndaki Offroad oyunlarının ikinci gününde kıyası yarışlar yapıldı.

Vezirköprü ilçe kaymakamı Mahmut Kaçıkçı’nın start verdiği yarışlara 28 araç katıldı. 15 kapıdan oluşan parkurda 2 etap halinde yapılan yarışlarda yarışmacılar 1. etapta 3 tur atıldı.

samsunda-offroad-yarislari-nefes-kesti-1.jpg

25 aracın katıldığı ve 18 aracın yarıcı tamamlayabildiği 2 etap yarışları sonunda 37 saniye ile 33 kapı numaralı Erol Moral-Ahmet Halis ikilisi ile 36 kapı numarası ile yarışan Ahmet Karaca-Nevzat İmamoğlu birinciliği paylaştı. Yarışların sonunda yarışmacılar ödüller protokol tarafından verildi.

samsunda-offroad-yarislari-nefes-kesti-2.jpg

Vezirköprü Offroad Kulüp yöneticisi ve yarış direktörü Metin yılmaz, yaptığı açıklamada, "Yaklaşık 23 kulübün katıldı çok güzel yarışlar oldu. Çekişmeli geçti. Buradaki amacımız biz sadece offraod oyunu değil, burada hafta sonları kamp oyunları yapıyoruz. Farklı kulüplerde katılıyor. Motosiklet kulüpleri, dağcılık kulüpleri bunun yanında fotoğrafçılık kulüpleri. Hep beraber güzel bir iletişim oluyor. İlçenin de turizm mine katkıda bulunuyoruz diye düşünüyorum“ dedi.

samsunda-offroad-yarislari-nefes-kesti-3.jpg