Öfkeli Damat Dehşet Saçtı: 4 Yaralı

Öfkeli Damat Dehşet Saçtı: 4 Yaralı
Şanlıurfa'da tartışma sonrası eşi babasının evine giden şahıs, eşini almak için gittiğinde çıkan tartışmada kurşun yağdırdı.

Şanlıurfa'da tartışma sonrası eşi babasının evine giden şahıs, eşini almak için gittiğinde çıkan tartışmada kurşun yağdırdı. Olayda 4 kişi yaralanırken, damat ise kaçarak uzaklaştı.

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Ulubağ Mahallesi'nde yaşandı. Daha önceden aralarındaki bir tartışma nedeniyle babaevine giden eşi İkram K.'yi almaya giden Muharrem K., kayınbabası Halil K., kaynanası Zeynep K. ve kayınbiraderi Ali K. ile tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada yanında getirdiği pompalı tüfeği çıkartan Muharrem K. ve ismi öğrenilemeyen arkadaşı, karşı tarafa ateş açtı. Olayda İkram K., annesi Zeynep K., babası Halil K. ve kardeşi Ali K. yaralandı. Yaralılardan Zeynep ve İkram K. Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, Ali ve Halil K. ise Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine götürüldü. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olay yerine giden jandarma ekipleri, saldırıyı düzenleyen şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Damat Muharrem K.'nın kiralayarak olay yerine geldiği otomobilin ise camlarının kırıldığı ve çeşitli yerlerinde kurşun izlerinin olduğu belirlendi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

(Bekir Basmacı /İHA)

Kaynak:IHA