Of'lu Kalecinin Golü - VİDEO

Of'lu Kalecinin Golü - VİDEO
TFF 2. Lig 3. Grup takımlarından Pursaklarspor'un kalecisi Fatih Öztürk'ün, bir dönem formasını giydiği memleketinin takımı Ofspor ile oynanan maçın 75. dakikasında yaptığı degaj gol oldu. Fatih gol olduğunu ise anlamadı...

Pursaklarspor A.Ş'nin, dün Bağlum Stadı'nda Ofspor ile yaptığı ve 3-0 kazandığı maçın ikinci golünü mavi-yeşilli takımın bu yıl Karabükspor'dan kiralık olarak takıma kattığı kaleci Fatih Öztürk attı.

Ev sahibi takımın 1-0 önde götürdüğü karşılaşmanın 75. dakikasında kaleci Fatih Öztürk'ün kendi ceza sahasından degajla oyuna soktuğu top, rakip ceza sahası önünde yere çarptıktan sonra Ofspor kalecisi Muzaffer'in müdahalesine rağmen filelerle buluştu.

Takımının galibiyetinde pay sahibi olan kaleci Fatih Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, golün kendisi için çok ayrı bir önemi olduğunu bildirdi.

Fatih Öztürk, karşılaşmanın 75. dakikasında 1-0 galip oldukları sırada uzun bir degaj yaptığını anlatarak, ''Hava da biraz rüzgarlı, zemin de kötüydü. Degajı yaptım ve sonrasında topun yere çarparak kaleye doğru gittiğini gördüm. Arkadaşlar bana doğru koşmaya başlayınca gol olduğunu anladım'' dedi.

Profesyonel olarak 9 yıldır kalecilik yaptığını ve ilk golünü de bir dönem formasını giydiği memleketinin takımına atmasının daha farklı bir duygu olduğunu dile getiren Öztürk, şunları söyledi: ''Futbol hayatıma Trabzonspor altyapısında başladım. Sonrasında Ofspor'da 3 yıl forma giydim. Daha sonra Karabükspor'a transfer oldum. Burada da 6 yıl oynadıktan sonra bu sene kiralık olarak Pursaklarspor A.Ş takımına geldim. Burada hayatımdaki ilk golümü de bir dönem formasını giydiğim memleketimin takımına atmam farklı bir duygu yaşattı. İşin açıkçası hala şaşkınlığım sürüyor. Mutluluğu ve biraz da burukluğu bir arada yaşadım.''

Fatih Öztürk, bu golü futbol yaşamı boyunca hiçbir zaman unutmayacağını sözlerine ekledi.

PURSAKLARSPOR A.Ş GENEL MENAJERİ ÖZBEY
 
Pursaklarspor A.Ş'nin Genel Menajeri Erkan Özbey de futbol sahalarında ender rastlanan bir golü dün Bağlum Stadı'nda izlediklerini bildirdi.

Kaleci Fatih Öztürk'ün kendi kalesinden yaptığı degajın gol olduğunu dile getiren Özbey, ''Maçı 1-0 önde götürüyorduk. Fatih'in degajında top yere çarptıktan sonra zeminin de ıslak olması nedeniyle kaleciyi aldatarak filelerle buluştu. Güzel ve ilginç bir gol oldu'' dedi.