Ofluoğlu:Helallik Aldı... Karamehmetoğlu: “Benim Büyük Ailem”

Ofluoğlu:Helallik Aldı... Karamehmetoğlu: “Benim Büyük Ailem”
Rize Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine kısa bir süre kalan RTSO Başkanı Ömer Ofluoğlu helallik aldı...

Rize Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine kısa bir süre kalan RTSO Başkanı Ömer Ofluoğlu helallik aldı, RTSO Başkan Adayı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ise Rize tüccarına “Benim büyük ailem” diye seslendi.

Karamehmetoğlu, seçimlere 3 gün kala gördüğü ilgi ve destekten memnun…

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve 18 Mayıs 2013 Cumartesi günü yapılacak seçimlere Yönetim Kurulu Başkan adayı olarak katılacak olan Şaban Aziz Karamehmetoğlu’nun, Yakamoz Restaurant'ta dün akşam düzenlenen birlik ve dayanışma yemeğine 1000’in üzerinde işadamı katıldı.

karamehmetoglu’na-buyuk-destek-(2).jpg

Yemek, Rize tüccarının büyük buluşma gecesine dönüşürken, “Benim büyük ailem” diye hitap ettiği Rize tüccarından 18 Mayıs’taki seçimlerde destek isteyen RTSO Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkan Adayı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, zaman içerisinde 20 civarında üyenin rotasyonla değiştiğini belirterek, “8 yıl önce göreve gelen bu ekip, Rize Ticaret ve Sanayi Odası’nı çok iyi bir yere taşıdı. Seçilecek olan meclisimiz, 2023 yılında nasıl bir Rize istiyoruz sorusuna cevap bulacak ve bu Rize’nin inşasında başı çekecek bir ekipten oluşmaktadır.” dedi.

karamehmetoglu’na-buyuk-destek-(4).jpg

Karamehmetoğlu, görev yaptıkları dönemde Ovit tünelinin ülke gündemine girmesine sağladıkları katkı gibi, Güney Çevre Yolu’na verdikleri destek gibi, 10 milyon Avro’luk Çay Araştırma Geliştirme Merkezi projesini hazırladıkları gibi Türkiye’nin 2023 vizyonuna paralel olarak gelişen bir Rize’yi meydana getirmek için Rize aşkıyla ve aynı anlayışla çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

karamehmetoglu’na-buyuk-destek-(13).jpg

karamehmetoglu’na-buyuk-destek-(1).jpg

OYLAR MAVİ

RTSO Meclis Başkanı Karamehmetoğlu, Samsun-Sarp demiryolu, Rize havaalanı ve lojistik köy ile beraber Rize’yi 2023’e hazırlayacak ekibin yer aldığı listenin mavi renkli olduğunu ifade ederek, “Bizim işimiz konuşmak değil, çalışmak ve üretmektir. Cumartesi günü mavi listeye vereceğiniz oylarla bu ekibi seçmeniz halinde geçmişte yaptığımız büyük atılımları artırarak devam ettireceğiz.” diye konuştu.

karamehmetoglu’na-buyuk-destek-(10).jpg

OFLUOĞLU HELALLİK ALDI

18 Mayıs’ta görev süresi dolacak olan RTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ofluoğlu, 8 yıldır yönetim kurulu başkanı olarak görev yaptığını belirterek, bu süre içerisinde istemeden de olsa kalbini kırmış olduğu kimse varsa, onlardan helallik istedi. Ofluoğlu, rakiplerinin de kendi arkadaşları olduğunu, seçim sürecinde ve sırasında dargınlık, kırgınlık, küskünlük meydana getirebilecek söz ve davranışlardan kaçınılması temennisinde bulundu.

karamehmetoglu’na-buyuk-destek-(5).jpg

Ofluoğlu, bu dönem yönetim kurulu başkan adayı olarak Şaban Karamehmetoğlu’nun etrafında birleşerek aday olduklarını ve aday listesinin mavi renkli oy pusulası olduğunu ifade ederek, mavi listeye oy istedi.

karamehmetoglu’na-buyuk-destek-(3).jpg

karamehmetoglu’na-buyuk-destek-(6).jpg

karamehmetoglu’na-buyuk-destek-(7).jpg

karamehmetoglu’na-buyuk-destek-(8).jpg

karamehmetoglu’na-buyuk-destek-(9).jpg

karamehmetoglu’na-buyuk-destek-(11).jpg

karamehmetoglu’na-buyuk-destek-(12).jpg

karamehmetoglu’na-buyuk-destek-(14).jpg

karamehmetoglu’na-buyuk-destek-(15).jpg