Öğle Bülteni

Öğle Bülteni
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kudüs'teki Harem-i Şerif tüm İslam aleminin onurudur, namusudur. İslam dünyasının tepkisiz kalması mümkün değildir"...

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

"Harem-i Şerif tüm İslam aleminin onurudur"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kudüs'teki Harem-i Şerif tüm İslam aleminin onurudur, namusudur. İslam dünyasının tepkisiz kalması mümkün değildir" dedi.

...

Fatih'te hırsızlara suçüstü

Fatih'te bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, hırsızlık için girdikleri iş hanında 2 şüpheli şahsı yakaladı. Polis aracına bindirilen şahıslar, kendilerini görüntüleyen gazetecilere küfürler yağdırdı.

...

Televizyon sunucusu kadının feci ölümü

Palmiye ağacının altında kalan kadın feci şekilde can verdi.

...

Maymunlar adamı kovaladı

Maymunlar adamı böyle kovaladı. Suudi Arabistan'da bir kişi, sokakta gördüğü maymunların yanına yaklaşmak istedi. Bu durumdan rahatsız olan maymunlar bir anda adamı kovalamaya başladı. O anlar ise bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

...

Balık tutma keyfi hüsranla sonuçlandı

Yakaladığı balıklar ağ delinince tekrar göle düştü. Çin'de bir kişi göle ağ atarak balık tutmaya çalıştı. Şahsın attığı ağa çok sayıda balık takılırken, sonuç ise tam bir hüsrandı. Zira adamın attığı ağın dibi delindi ve yakaladığı tüm balıklar tekrar suya düştü. O anlar ise arkadaşı tarafından böyle görüntülendi.

Kaynak:IHA