Öğle Bülteni

Öğle Bülteni
Sakarya'nın Hendek ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği traktör dereye devrildi.

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Sakarya'da katliam gibi kaza: 7 ölü

Sakarya'nın Hendek ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği traktör dereye devrildi. Kazada 7 kişi öldü, 9 kişi de yaralandı. Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, "Memleketlerine bu acı haberlerin gitmesi bizi milletçe üzüyor" dedi.

PKK'ya ağır darbe: O teröristler öldürüldü!

Son 1 hafta içinde 58 teröristi etkisiz hale getirdi. Öldürülen teröristler arasında, Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey'e EYP'li saldırı düzenleyen ve Baykan-Çukurca Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Astsubay Üsçavuş Yakup Akdağ'ın şehit edilmesi olayını gerçekleştiren teröristler de var.

Seyir halindeki araç patladı

Seyir halindeki araç böyle patladı. Olay Tayland'da meydana geldi. Şüpheliler, çalıntı bir kamyonetle seyir halindeyken patlama meydana geldi. Aracın patlama anı ise görüntülere saniye saniye yansıdı.

Çöken yol motosikletliyi yuttu

Motosiklet yolda oluşan göçüğe düştü. Çin'de bir yolda çökme meydana geldi. Çökmenin nedeni bilinmezken, o sırada yoldan araçların geçmiyor olması olası bir faciayı önledi. Olaydan bir süre sonra ise, seyir halindeki bir motosikletli göçüğü fark etmeyerek içine düştü. O anlar ise görüntülere anbean yansıdı.

Kaynak:IHA