Öğrenci ve Veliler Dikkat! Tercihte Son Gün

Öğrenci ve Veliler Dikkat! Tercihte Son Gün
Rize Şehit Erhan Dural Milli İrade Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin 2017-2018 Eğitim Öğretim yılına ait tercihleri Pazartesi günü mesai saati bitiminde sona erecek.

Bu yıl ilk kez öğrenci alarak eğitim-öğretime başlayacak olan Şehit Erhan Dural Fen ve Sosyal Bilimler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, öğrenci ve velilerine yeni bir umut kaynağı oldu. Ortaokulu başarıyla tamamlayıp iyi bir lisede eğitim alarak üniversiteye hazırlanmak isteyen öğrenci ve velileri için Rize Merkezde bulunan bu okulda tercihler Pazartesi günü sona erecek.

rize-sehit-erhan-dural-milli-irade-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesi-(10).jpg

Kaliteli ve profesyonel bir eğitim-öğretim süreci ile iyi bir üniversiteyi kazanmayı vaat eden okulun kayıtları başladığı ilk günden itibaren tüm bölgeden çok yoğun talep alırken, Okul Kurucu Müdürü Yaşar Keskin, okulun TEOG sınavından yüksek puan alan kız öğrencilerin ilgi odağı olduğunu söyledi.

yasar-keskin.jpg

Lise tercih döneminin sonuna gelindiği şu günlerde velilerin ve ülkemizin geleceği öğrencileriin fırsatları iyi değerlendirmeleri gerekmekte olduğunu kaydeden Keskin, okulun geleceğin öncü ve lider kişilerini yetiştirmeyi hedeflediğini, iyi bir alt yapısı olan tam donanımlı ve modern bir binaya, ayrıca alanında uzman bir kadroya sahip olduklarını ve güçlü bir şekilde eğitim-öğretime hazır olduklarını vurguladı.

rize-sehit-erhan-dural-milli-irade-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesi-(11).jpg

Keskin, okul hakkında detaylı bilgi almak isteyen veli ve öğrencilerin http://rizesehiterhanduralkih.meb.k12.tr/ ‘den veya 0464 229 0 999 numaralı telefon ile iletişim kurarak ya da Rize Merkez Taşlıdere Mahallesinde bulunan okulu ziyaret ederek bilgi alabileceklerini ifade etti. 

rize-sehit-erhan-dural-milli-irade-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesi-(7).jpgrize-sehit-erhan-dural-milli-irade-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesi-(3).jpgrize-sehit-erhan-dural-milli-irade-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesi-(4).jpgrize-sehit-erhan-dural-milli-irade-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesi-(5).jpg

rize-sehit-erhan-dural-milli-irade-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesi-(6).jpgrize-sehit-erhan-dural-milli-irade-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesi-(1).jpgrize-sehit-erhan-dural-milli-irade-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesi-(8).jpgrize-sehit-erhan-dural-milli-irade-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesi-(9).jpg

rize-sehit-erhan-dural-milli-irade-kiz-anadolu-imam-hatip-lisesi-(12).jpg