Öğrenciler Annelerine Mektup Yazdı

Öğrenciler Annelerine Mektup Yazdı
Rize Doğuş Çay İlkokulu 2/B ve 4/B Sınıfı öğrencileri, Anneler Günü etkinliği olarak annelerine mektup yazarak duygularını iletti.

Doğuş Çay İlkokulu 2/B ve 4/H sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Raif Durmuş ve Ceyhun Kalender ile birlikte PTT Müdürlüğünün ücretsiz dağıttığı özel baskılı, süslü ve kokulu kağıtlara duygularını yazıp yine kendi elleriyle süsledikleri zarflara koyarak annelerine olan sevgilerini en güzel cümlelerle kaleme dökerek postaya verdiler. 

ecrn-k,ro[lu-rze.jpg

Sınıf Öğretmenleri Raif Durmuş ve Ceyhun Kalender, öğrencilerin annelerine duydukları sevgi ve saygıyı resimlerle ve yazılarla kağıda döktüklerini ve mektupla gönderdiklerini söyledi. Durmuş ve Kalender Anneler Günü'nü, unutulan mektuplaşma geleneği ile kutlama amacıyla etkinliği gerçekleştirdiklerini de belirtti.

raf.jpg

Mektup yazan minik öğrenciler duygularını kâğıda döktü. Annelerine en güzel sözleri ve şiirleri yazan minikler, daha sonra mektup kağıtlarını zarfın içerisine koydu. Zarflara gönderilecek adres bilgilerini yazan öğrenciler mektupları, göndermek için postaneye gittiler..

dogus-cay-003.jpg

Annelerine mektup yazan öğrenciler, "Annemize sürpriz yapacağız. Ona mektup yazdık. Annemizi çok seviyoruz" diyerek duygularını ifade etti. Bazı öğrenciler de annelerine yazdıkları şiirleri sınıfta okudu. Minik bir kız öğrencinin annesine yazdığı "Anneciğim seni çok seviyorum. Ben hasta olduğumda sen hep yanımda oldun. Babam horul horul uyurken sen benim yanımdaydın. Sana ne desem azdır. Mesela seni çok seviyorum. Düştüğümde sen beni bir öpücükle iyileştirirsin. Sen hep benim iyiliğimi düşünürsün" şiiri, sınıftakileri hem güldürdü, hem de büyük alkış aldı.

Öğrenciler daha sonra yazdıkları mektupları postayla annelerine gönderdi.

3-043.jpg5-024.jpg

11-014.jpg

5-025.jpg