Oğuldan Anaya En Acı Telefon

Oğuldan Anaya En Acı Telefon
Rize'de nöbet yerinde başından vurulmuş bir şekilde bulunan güvenlik görevlisinin annesiyle yaptığı son görüşme yürek yakarken Dilsiz, 17 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Güvenlik Görevlisi Sabri Dilsiz (34), 17 Günlük Yaşam Mücadelesini Kaybetti...

Rize Merkez Engindere Mahallesi'ndeki  Türkiye Elektrik İletim A.Ş (TEİAŞ) Rize Trafo Merkezi güvenlik görevlisi Sabri Dilsiz (34), 25 Aralık 2011 Pazar günü nöbet kulubesinde başından vurulmuş bir şekilde bulunduktan sonra kaldırıldığı Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşam mücadelesini 17. gününde kaybetti. Dilsiz'in intihar ettiği ve kulübede iki kez boşa sıktıktan sonra 3. denemesinde başından kendini vurduğu bilgisine ulaşıldı.

Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde cihaza bağlı olarak yaşam mücadelesi veren 34 yaşındaki Sabri Dilsiz, bu gece sabaha yakın 04.00 sıralarında 17 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Bugün İkindi Namazı'na müteakiben Merkez Düzköy Köyü'nde toğrağa verilen Dilsiz'in geçtiğimiz hafta içerisinde beyin ölümü gerçekleşmişti.

Öte yandan olay53 haber muhabirimizin edindiği bilgiye göre, Sabri Dilsiz'in ailesiyle telefonla konuştuğu sırada intihar ettiği ve annesine telefonda "Çocuklarım size emanet, onlara iyi bakın" dedikten sonra iki kez silahını boşa tetiklediği ancak 3.  denemesinde kendisini başından vurduğu öğrenildi. Dilsiz, evli ve iki kız çocuğu babasıydı.

İLGİLİ HABERİMİZ

Rize'deki Olay İntihar mı, Yoksa Cinayet mi?..