Oğuzhan Gidiyor Yekta Geliyor !

Oğuzhan Gidiyor Yekta Geliyor !
Ç.Rizespor'un Galatasaray'dan istediği ancak Galatasaray'ın kiralama ve bonservis karşılığı satışa karşı çıktığı Yekta Kurtuluş transferinde Rize'nin genç yıldızı Oğuzhan Berber takas olarak kullanılacak.

Galatasaray'ın Ç.Rizespor'dan Yekta Kurtuluş'a karşı takas olarak istediği Oğuzhan Berber transferi Galatasaray'ın kiralama ve bonservis karşılığı satışa karşı çıkması ve Yekta'nın kısa bir süre önce doğum yapan eşinin Rize'ye gelmek istemeyişi dolayısıyla tıkanmıştı. Ancak Ç.Rize ve Galatasaray yönetimi arasında yapılan yeni görüşmelerde Oğuzhan Berber'in Yekta Kuruluş transferinde takas olarak kullanılması kararlaştırıldı. Şimdi tek sorun Yekta'nın Rize'ye gelmek istemeyişi kararını değiştirmek kaldı!

Ç.Rizespor'da Yekta bilmecesi bitmek bilmiyor...

Karadeniz ekibi, Sarı-Kırmızılı takımda, teknik direktör Fatih Terim'in yeni sezon planlaması içinde kendisine yer bulamayan başarılı orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş'u kadrosuna katmak için her yolu deniyor. İki takım arasında kiralık formülü üzerinden yapılan görüşmelerin tıkanması üzerine Yeşil-Mavili yönetim, Galatasaray'a yeni bir seçenek sundu.

Buna göre Ç.Rizeli idareciler, geçtiğimiz sezon Denizlispor'dan yaklaşık 1.7 milyon Euroluk bonservis bedeliyle kadroya katılan, ancak Ali Adnan transferinin ardından gölgede kalan 21 yaşındaki sol bek Oğuzhan Berber'i, Yekta transferinde takas olarak kullanacak. Böylece Yekta, bonservisiyle birlikte Rize'nin yolunu tutacak. Bu yöntem sol bek arayışı içinde olan Galatasaray'ı da etkiledi. Gelişmelerin bugün sonuçlanması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Yekta Transferi Arap Saçına Döndü!

Galatasaray ve Rizespor Takasta!