Okan Buruk'un Gözü Eski Öğrencisi Vedat Muric'te

Okan Buruk'un Gözü Eski Öğrencisi Vedat Muric'te
İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü, teknik direktör Okan Buruk ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Buruk, eski takımı Çaykur Rizespor’dan Vedat Muric’e göz dikerek Muric’i değerlendirebileceklerini kaydetti.

Medipol Başakşehir’de teknik direktörlük görevine gelen Okan Buruk, stadyumda düzenlenen törenle resmi sözleşmeye imzayı attı. 

Geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor ile başarılı bir sezon geçiren ve Abdullah Avcı’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturan Okan Buruk, turuncu-lacivertlilerle iki yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda düzenlenen imza törenine Başkan Göksel Gümüşdağ da katıldı. 

Buruk, “Bu takımın hedefleri doğrultusunda yürümek için heyecanlıyım. Bu yarışın içinde olmak için aç bir insanım ve çok daha fazla çalışacağım” dedi. 

Çok değerli bir yerde olduğunu belirten Buruk, “Burada olduğum için çok heyecanlıyım. Bu takımın hedefleri doğrultusunda yürümek için heyecanlıyım. Yeni bir sayfa. Şampiyonlar Ligi ön elemesinde başlayacak maceramız sonra ligle devam edecek. Şampiyonluk yolunda mücadele eden bir takımın başında olmak benim için çok önemli ve değerli. Çok çalışacağız. Kadro yapılanması anlamında yapacaklarımız var. Transfer anlamında da yoğun bir planlama yaparak lige başlamak istiyoruz” diye konuştu. 

Beşiktaş'a giden teknik direktör Abdullah Avcı'ya da teşekkür eden Buruk, şöyle konuştu: "O da burada önemli başarılara imza attı. Biz de bu yolda devam edeceğiz. Son takımım Çaykur Rizespor. Rizespor'a da beni şampiyonluk için yarışan bir takıma taşıdığı için teşekkür ediyorum. Aynı hedefler doğrultusunda yolunda emin adımlarla ilerleyen bir Başakşehir olacaktır. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Çok çalışıp bu takımı hak ettiği şampiyonluğa ve Şampiyonlar Ligi'ne taşımak için elimizden geleni yapacağız."

Çaykur Rizespor'dan eski öğrencisi Vedat Muriç dedikoduları hakkında da açıklama yapan Okan Buruk, “Rizespor’un kararı önemli. Vedat’ı satacak mı satmayacak mı bilmiyoruz. Her iyi oyuncuya teklifler oluyor. Biz de öyle bir durum olursa değerlendiririz” derken, Arda Turan'ın durumu hakkında ise, “Arda sözleşmeli bir oyuncumuz. Diğer oyuncular gibi bize en iyisini vermeye çalışacak. Kampta bizimle olacak” ifadelerini kullandı.