Okcular Tepesi Rize’de Meydanı Boş Bırakmıyor

Okcular Tepesi Rize’de Meydanı Boş Bırakmıyor
Uhud Savaşında tarihi misyonu başlayan okçular tepesinin stratejik önemi 1400 yıldır güncelliğini koruyor. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle başlayan süreçle birlikte Rize’de Okcular Tepesi kuruldu!

Inovasyon hoca Prof. Dr. Adnan Midilli, TÜMSİAD Rize Şube Bakanı Abdulbaki Fil, Mucit Habib Koçal, Bahadir Mafratoglu ve Hızır Şamlı’dan oluşan grup, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle başlayan süreçle birlikte Rize’de Okcular Tepesi kurdu.

okcular-tepesi-rize’de-meydani-bos-birakmiyor--(2).jpg

Rize Cumhuriyet Meydanı yanındaki Şeyh Cami önünde kurulan Okçular Tepesi’nin kurucuları tarafından yapılan açıklamada, “Tarih 15 Temmuz 2016. Televizyonlar henüz alt yazı geçiyor. Genel Kurmayda çatışma var diyor yazılar. Hemen ardımıza bakmadan şehitlik makamı yakalayabilmek için Ak Parti İl binasına geldik. Saat 22:45. Orada stratejileri takip ederken Reisimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan emir geldi. ‘Meydanlara inin’ dedi indik ve hemen Şeyh Camii önünde Okcular Tepesini kurduk. Bu fikir 5 arkadaşımızın ortak fikriydi. Inovasyon hoca Prof. Dr. Adnan Midilli, Rize TUMSIAD başkanımız Abdulbaki Fil; Mucit Habib Koçal, Bahadır Mafratoğlu ve Hızır Şamlı. Okcular Tepesi, darbe girişiminin ilk anından itibaren geçen 6 günlük zamanda Rize meydanında tam zamanlı emre itaat ve nöbet görevini kararlılıkla sürdürüyor. Okçular Tepesi diyor ki, 1400 yıl önce tepeyi terk ettik kaybettik. Abdulhamit döneminde olsaydık Osmanlı devam ederdi, Menderes döneminde olsaydı Menderes asılmazdi. Küresel stratejik öneme ve 1400 yıllık manevi öneme sahip Okcular Tepesi bu zor dönemde Rize'de görev başında. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için, Türkiye için, din için nöbete devam ediyor. Meydandaki görevimiz Reisten gelecek ikinci bir emre kadar devam edecektir. Ulkemizin geleceği için tüm Rizeyi Rize meydanında bekliyoruz. Rabbim ülkemize ve aziz milletimize yardım etsin.” denildi.

okcular-tepesi-rize’de-meydani-bos-birakmiyor--(6).jpgokcular-tepesi-rize’de-meydani-bos-birakmiyor--(1).jpgokcular-tepesi-rize’de-meydani-bos-birakmiyor--(3).jpgokcular-tepesi-rize’de-meydani-bos-birakmiyor--(4).jpg

okcular-tepesi-rize’de-meydani-bos-birakmiyor--(5).jpg