Okul Aşkı Boyacı Yaptı

Okul Aşkı Boyacı Yaptı
Eğitim Öğretim Döneminin başlamasına az bir süre kala Güneysu Yeşilköy Türkoğlu İlköğretim Okulu Müdürü Hikmet Yanık Müdürü olduğu Okulun duvarlarını kendi elleriyle boyadı....

2009-2010 Eğitim Öğretim yılı yaklaşmasıyla yurdun her bölgesinde öğretmenler hazırlıklarına başladı.

Eğitim hazırlıkları sürerken okullarda yapılması gereken tamirat boya badana işlerininde tamamlanması gerekmekte. Bu kapsamda, Rize'nin Güneysu ilçesinde bulunan Yeşilköy Türkoğlu İlköğretim okulu da yeni eğitim sezonuna hummalı bir şekilde hazırlanıyor.

Öğretmenler de dahil olmak üzere bütün personelin örnek bir fedakârlık gösterdiği okulda sınıflar boyanıp gerekli tamiratlar yapılıyor.

Seminer döneminde öğlene kadar seminer çalışmalarını yapan öğretmenler öğleden sonra ise okulu eğitim öğretime hazırlıyor.

guneysu-okul-1.jpg

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Okul Müdürü Hikmet YANIK, Eğitim öğretim döneminin 1. sınıf öğrencileri için 14 Eylül Pazartesi, diğer öğrenciler için de 24 Eylül Perşembe günü başlayacağını ifade ederek, "Yeni eğitim öğretim için boyaya ihtiyaç duyan sınıflarımızı seminer döneminde okulumuzda bulunan öğretmenlerimizle beraber boyadık. Okul Müdürü olarak ben, Okul Aile Birliği başkanımız Mustafa KIRAL, öğretmenlerimizden Şener İSMAİLOĞLU; Murat ERKAN, Hüsamettin KAYMAKÇI, Hakan YILDIZ, Enver ÇELİK, Yardımcı Hizmetlimiz Hasan TÜRK'le beraber boyaya ihtiyaç duyan bütün sınıf ve birimler boyandı" dedi. Yanık tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek yeni eğitim döneminde de herkese başarılar diledi.

guneysu-okul-2.jpg