Okul Benim İkinci Evim Projesi Rize’de Uygulanmaya Başladı

Okul Benim İkinci Evim Projesi Rize’de Uygulanmaya Başladı
Rize Valisi Kemal Çeber, Rize'de ilk kez Kalkandere Ormanlı İlkokulunda uygulanmaya başlanan Okul Benim İkinci Evim (Ayakkabısız Okul) projesini yerinde inceledi.

Rize Valisi Kemal Çeber’in katılımı ile Kalkandere Ormanlı İlkokulunda El Becerisi Atölyesinin açılışları yapıldı. Açılışın ardından Vali Çeber, Okul Benim İkinci Evim (Ayakkabısız Okul) projesini yerinde inceledi.

Yapılan incelemelerde öğrencilerin görüşlerini de dinleyen Vali Çeber, gerçekleştirilen projenin çok başarılı olduğunu vurgulayarak; “Projeyi öğrencilerle birlikte değerlendirdik. Bunun sonucunda başarılı sonuçlar elde edildiği kanaatine ulaştım. Öğrencilerimiz ayakkabı giymediklerinde kendilerini evlerinde gibi hissettiklerini dile getirdiler. Bu ortamın okullarımızda oluşmasını çok önemli buluyorum. Farklı bir konu ise dersliklere ayakkabı ile girilmediğinden daha hijyenik bir ortam elde etmiş oluyoruz. Bu vesile ile projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Gerçekleştirilen açılış ve incelemelerde Vali Çeber’e Kalkandere Kaymakamı Sercan Yılmaz, Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı ve okul idaresi eşlik etti.

okul-benim-ikinci-evim-projesi-rize’de-uygulanmaya-basladi-(3).jpgokul-benim-ikinci-evim-projesi-rize’de-uygulanmaya-basladi-(4).jpgokul-benim-ikinci-evim-projesi-rize’de-uygulanmaya-basladi-(7).jpgokul-benim-ikinci-evim-projesi-rize’de-uygulanmaya-basladi-(1).jpgokul-benim-ikinci-evim-projesi-rize’de-uygulanmaya-basladi-(2).jpgokul-benim-ikinci-evim-projesi-rize’de-uygulanmaya-basladi-(5).jpgokul-benim-ikinci-evim-projesi-rize’de-uygulanmaya-basladi-(6).jpg