Okul Harçlıkları Hayırsever İş Adamı Sedat Peker’den

Okul Harçlıkları Hayırsever İş Adamı Sedat Peker’den
Hayırseverliğiyle bilinen Ünlü İş Adamı Sedat Peker’in, Rize’de düzenlenen miting sonrası fotoğraf çekimi sırasında küçük hayranlarına okul harçlığı verdiği öğrenildi.

Hayırsever Ünlü İş Adamı Sedat Peker’in hayranlarından olan Atatürk İlköğretim Okulu 6. Sınıf Öğrencisi Osman Can Mutlu da, hayranı olduğu Hayırsever İş Adamı Sedat Peker ile sohbette bulunup fotoğraf çektirme mutluluğu ile okul harçlığı alma sevincini bir arada yaşayanlar arasında yer aldı.

Fırtına Gazetesi tarafından Cuma günü organize edilen “Teröre Lanet Et, Şehidine Sahip Çık” mitingine katılan Ünlü İş Adamı Sedat Peker’in miting sonrası düzenlenen fotoğraf çekiminde küçük hayranlarına okul harçlığı verdiği öğrenildi.

Cuma akşamı saat 18.00’e doğru başlayan ve Cumartesi sabahına kadar devam eden fotoğraf çekiminde gece yarısına doğru Ünlü İş Adamı Sedat Peker ile fotoğraf çektiren 12 yaşındaki Sedat Peker hayranı Osman Can Mutlu, yakın ilgi gördüğü ve kısa bir sohbette bulunduğu Peker tarafından 500 TL okul harçlığı ile ödüllendirildi.

500 TL harçlığı alan minik Mutlu’nun babasını arayarak sevincini babasıyla paylaştığı ve fotoğraf çekiminden sonra ağabeyi ve kuzenine 100’er TL verdiği, kalan 300 TL’yi ise laptop bilgisayar alımı için biriktirdiği paraya ekleyeceği öğrenildi.

sedat-peker-ile-osman-can-mutlu.jpg