Okuyunca İnanamayacaksınız

Okuyunca İnanamayacaksınız
İşte bu kadarı da olmaz dedirtecek bir haber. haberi okuyunca şaşıracaksınız...

''Aşkın Yaşı Yoktur'' sözü Yozgat'ta gerçek oldu. Telefoncuda tanışan 75'lik nine ile 78'lik dede Sevgililer Günü'nde kaçtı.

Yozgat'ta Leyla Biçer (75) ile 13 Şubat Cumartesi günü bir telefoncuda tanıştığı Bekir Demirtaş'ın (78), 14 Şubat Sevgililer Günü'nde buluşarak kaçtıkları ortaya çıktı.

14 Şubat Pazar günü annesi Leyla Biçer'in evden ayrılıp tekrar dönmemesi üzerine oğlu Şemsettin Bolat, Emniyet Müdürlüğü'ne müracaat ederek annesinin kaybolduğunu, hayatından endişe ettiğini belirterek, bulunmasını istedi.

Şikayeti değerlendiren Emniyet Müdürlüğü, 14 Şubat gününden itibaren Leyla Biçer'i aramaya başladı. Leyla Biçer'in Bekir Demirtaş ile evlenmek üzere kaçtığını ve Bekir Demirtaş'ın evinde yaşadığını öğrenen emniyet ekipleri, yaşlı çifti Asayiş Şube Müdürlüğüne getirdi. Asayiş Şube Müdürlüğünde ifadeleri alınan çift polis aracıyla evlerine bırakıldı.

Emniyet'ten çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bekir Demirtaş, Leyla Biçer ile telefoncuda tanıştığını ve birbirlerine telefonlarını verdiklerini belirterek, "Birgün sonra Leyla Biçer, beni telefonla arayarak evle kavga ettim sana geliyorum dedi. Bende evlenmek istiyordum kabul ettim buluşup benim evime gittik. Çok mutluyuz" dedi.

Leyla Biçer de Bekir Demirtaş'a ilk görüşte aşık olduğunu belirterek, "Bekir Demirtaş'a kaçtım. Oğlum beni çok aramış, üzüldüm. Şu an ben çok mutluyum" dedi.

Leyla Biçer'in 4, Bekir Demirtaş'ın ise 9 çocuğu bulunurken, Bekir Demirtaş, evde bir nişanlı kızının olduğunu belirterek, 3 ay sonra kızının düğününü yaptıktan sonra Leyla Biçer'e resmi nikah kıyacağını söyledi.