Olawoyin: "Bodrum'a maçı kazanmaya gideceğiz"

Olawoyin: "Bodrum'a maçı kazanmaya gideceğiz"
Spor Toto 1. Lig'de 12 Mart Pazar günü deplasmanda Bodrumspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un orta saha oyuncusu İbrahim Olawoyin, Bodrumspor deplasmanına galibiyet için gideceklerini söyledi.

Çaykur Rizespor'un Nijeryalı oyuncusu İbrahim Olawoyin, Mehmet Cengiz Tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Yılport Samsunspor ile oynadıkları karşılaşmada 2-0 mağlup olduklarını hatırlatarak, bu maçtaki yanlışları düzeltmek için çalıştıklarını belirtti.

Hafta sonu Bodrumspor karşısında zor bir maça çıkacaklarına dikkati çeken Olawoyin, "Bodrumspor maçına odaklandık. Bodrum'a maçı kazanmaya gideceğiz. Samsunspor maçında aldığımız mağlubiyeti hem biz hem de taraftarımız unutmak istiyoruz. İyi hazırlanıyoruz. Hocalarımız mental olarak iyi hazırladı. Biz de kendimizi hazır hissediyoruz." dedi.

Olawoyin, Rize'de olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "İki aydır iyi bir ortamda çalışıyorum. Kendimi oldukça iyi hissediyorum. Umarım sonuna kadar böyle devam eder ve hedefimiz olan Süper Lig'e yükseliriz. Ben de bu hedef için elimden geleni yapmaya çalışıyorum." diye konuştu.

ibrahim-olawoyin-1.jpgibrahim-olawoyin-2.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.