olay53'ün Acı Günü!

olay53'ün Acı Günü!
olay53 haber sitemizin imtiyaz sahibi ve Karadeniz Ofset Matbaası'nın sahibi Mustafa Köroğlu'nun annesi Hanife Köroğlu, hayatını kaybetti.

olay53 haber sitemizin imtiyaz sahibi ve Karadeniz Ofset Matbaası'nın sahibi Mustafa Köroğlu ile Samahat Kap, Emine Öksüz ve Melahat Köse'nin annesi; İdris Köse'nin kayınvalidesi, İstanbul Sarmaşık Makine sahipleri Yavuz ve Yunus Öksüz ile Hızır Köse’nin anneanneleri ile olay53 Genel Yayın Yönetmeni Ali Köroğlu ve olay53 Yayın Koordinatörü İbrahim Köroğlu ve Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şeflerinden Hüseyin Köroğlu'nun babaanneleri, Merhum Hacı Ali Köroğlu'nun Eşi Hanife Köroğlu (89), bu gece 00.40'ta Hakk'ın rahmetine kavuştu.

Merhume Hanife Köroğlu'nun cenazesi bugün (Perşembe günü) İkindi Namazına müteakiben Merkez Tuğlalı Köyünde kılınacak Cenaze Namazı'nın ardından aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedilecektir. 

Cenaze için araçlar saat 13.00'da Şeyh Camii önünden hareket edecektir.

Merhume Köroğlu, uzun bir süredir tedavi görmekteydi ve 21 günü yoğun bakım ünitesinde olmak üzere son 27 gündür tedavi gördüğü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde solunum ve kalp yetmezliği sonucu hayatını kaybetti.