Öldürdüğü 3 Haftalık Eşini Nereye Gömdüğünü Hatırladı

Öldürdüğü 3 Haftalık Eşini Nereye Gömdüğünü Hatırladı
Ağrı'da 3 hafta önce evlendiği eşi Selçuk Doğan tarafından öldürülen 18 yaşındaki Dilan Doğan'ın cesedi bulundu.

Ağrı'da 3 hafta önce evlendiği eşi Selçuk Doğan tarafından öldürülen 18 yaşındaki Dilan Doğan'ın cesedi bulundu. Gece düşünen ve bu sabah yeniden yer göstermeye götürülen Doğan, eşini bıçakla öldürdükten sonra attığı dere yatağını gösterdi ve ceset buradan çıkarıldı.

Doğubeyazıt'ın Ağrı girişindeki Barış Mahallesi'nde oturan 23 yaşındaki Selçuk Doğan, teyzesinin kızı Dilan ile 1 yıl kadar nişanlı kaldıktan sonra 20 gün önce evlendi. Nişanlılık döneneminden itibaren aralarında geçimsizlik bulunduğu öne sürülen Dilan ile Selçuk, arasında tartışma çıktı. Gece vakti eşi Dilan'ı bakkallara gıda maddesi sattığı minibüsüne bindirerek Ağrı karayolunun Suluçem kesimine götüren Selçuk Doğan, burada bıçakla eşini öldürdü. Dere yatığına eşini ve suç aleti bıçağı gömen Doğan, geçen çarşamba günü "Kızınız kayıp" dedi. Cuma günü saat 16.00 sıralarında Doğubayazıt Emniyet Müdürlüğü'ne giderek Dilan'ı öldürdüğünü itiraf etti. Teslim olan ve eşinin cesedini ilçeye 35 kilometre uzaklıktaki Bulakbaşı Köyü arazisine gömdüğünü bildiren Doğan, cesedin yerini gösteremedi. Geceyi geçirdiği Emniyet Müdürlüğü'nde geçiren ve sabah cinayet yerini hatırladığını belirten Doğan, yoğun güvenlik önlemleri altında çelik yelek giydirilerek ikinci kez yer göstermeye götürüldü. Ağrı yönüne giden Doğan Üçmuratlar Köyü yakınlarındaki dere yatağında cesedi gömdüğü yeri işaret etti.

Ekipler genç kadının cenazesini gömüldüğü yerden çıkardı ve otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis, cinayet olayı ile ilgili olarak Selçuk Doğan'dan sonra Dilan'ın anne, baba ve Denizli'de okuyan ağabeyini de gözaltına aldı. Soruşturma sürdürülüyor.

İLGİLİ HABERİMİZ

20 günlük eşini öldürdü