Ölen ve Yaralananların Kimlikleri - VİDEO

Ölen ve Yaralananların Kimlikleri - VİDEO
Giresun'un Görele ilçesinde, bugün sabah meydana gelen kazada tamamen yanan otobüste 9 kişinin öldüğü, 35 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Kazada ölen dokuz kişiden dördünün kimlikleri belirlenirken, bunların sürücü Aliş Yılmaz ile Kadir Tütüncü, Mehmet Usta ve Erhan Yıldız olduğu belirtildi.

Ağır yaralı olarak Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine getirilen Erhan Yıldız ise hayatını kaybetti.

Kazanın ardından sevk edilen ambulanslarla yaralılardan Nisa Yavuz ile Özlem Peker de Trabzon'a sevk edildi. Durumlarının iyi olduğu öğrenilen Yavuz ile Peker, KTÜ Farabi Hastanesinde tedavi altına alındı. Aynı hastaneye daha önce getirilen ve vücudunda yanıklar olduğu belirtilen Erhan Yıldız ise müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Yaralılardan Mustafa Çolak ile Adem Özdemir de Trabzon Vakfıkebir Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

İstanbul'dan Trabzon'un Of ilçesine giden Aliş Yılmaz yönetimindeki 61 S 0886 plakalı yolcu otobüsü, Karadeniz Sahil Yolu'nun Görele ilçesi Soğuksu Mahallesi mevkisinde trafik uyarı işaretlerine çarpmış, çarpmanın etkisiyle devrilen otobüs alev almıştı. Kazada, yanarak ölenler ve yaralananlar olmuştu.

YARALILAR

Kazada yaralanan 35 kişiden 23'ünün isimleri açıklandı. Bunlar; Zeynep Yılmaz, Murat Yılmaz, Gökhan Peker, Özlem Peker, Aslı Kart, Zühre Kart, Kader Kart, Adem Nazıroğlu, Nisa Yavuz, Servet Nazıroğlu, Bayram Nazıroğlu, Hatice Erdem, Fevziye Kızılkuş, Neslihan Peker, Aslıhan Peker, Sinan Yetim, Gülizar Kefelioğlu, Bilal Kefelioğlu, Yusuf Önder Öksüz, Yeter Ayaz, Yücel Ayaz, Şaban Kart, Ayşe Kart, Yaralılar Giresun ve Trabzon'daki hastanelerde tedavi altına alındı.

1.20110608125208..jpg

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin kazada şu ana kadar 9 kişinin öldüğünü 35 kişinin de yaralandığını belirtti. Vali Şahin, otobüste 4 personel olmak üzere toplam 44 kişinin olduğunu bildirdi.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Giresun'da Feci Kaza: 10 Kişi Öldü

Giresun'daki Trafik Kazası