Onay Ailesinden Hayrettin Onay Defnedildi

Onay Ailesinden Hayrettin Onay Defnedildi
Süleyman, Adnan, Alaattin ve Dilek Onay'ın vefat eden babası Hayrettin Onay, Rize'de son yolculuğuna uğurlandı.

Kaçkar Tv Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Onay, Kaçkar Tv Spor Müdürü Alaattin Onay, Rize Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Süleyman Onay ve Kaçkar Tv Genel Yayın Yönetmeni Dilek Onay’ın dün akşam vefat eden babası Hayrettin Onay (88), bugün Rize'de dualar eşliğinde ebediyete uğurlandı.

dilek-onay.jpg

Dün akşam 21.30 sıralarında evinde vefat eden Hayrettin Onay için bugün Camiönü Mahallesinde ikindi namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenazeye Onay Ailesinin yanı sıra Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı Tuncay Mataracı, Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Eski Milletvekili Ahmet Kabil, Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan, Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, ilçe ve belde belediye başkanları, STK başkan ve temsilcileri, işadamları, siyaset, spor, eğitim ve ticaret hayatı ile basın camiasından çok sayıda kişi ile birlikte Camiönü Mahalle sakinleri ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Süleyman, Adnan ve Alaattin Onay kardeşlerin cenaze öncesi ve sonrası taziyeleri kabul ettiği törende Rize İl Müftüsü Yusuf Doğan’ın Merhum Hayrettin Onay için helallik istemesinin ardından kılınan cenaze namazından sonra Merhum Onay aynı mahalledeki aile kabristanlığına defnedildi.

022.20140308220040.jpg

İLGİLİ HABERİMİZ

Kaçkar Tv ile Onay Ailesinin Acı Günü