Önce iki çocuğunu sonra kendini suya attı (VİDEO)

Önce iki çocuğunu sonra kendini suya attı (VİDEO)
Eskişehir'de, genç bir kadının iki çocuğunu kucağına alıp Porsuk Çayı'na atladığı iddia edildi. Anne ile çocuklarının cesetleri, dalgıçlar tarafından sudan çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre, bir süre önce cezaevinden tahliye edilen M.Ö., Ömerağa Mahallesi'ndeki evlerinde nikahsız yaşadığı Dilek Dinçol'un (24), 6 aylık kızı Nisan ve 5 yaşındaki kızı Ayşen Özer ile dışarı çıkmasının ardından "Yaşamak istemiyorum, intihar edeceğim" yazılı not bulunca, polise başvurdu. 

 Bunun üzerine ekipler arama çalışması başlattı. Bu arada Gökmeydan Mahallesi'ndeki Aydın Arat Parkı'nda vatandaşlar, bir kadının 2 çocuğuyla Porsuk Çayı'na atladığını ihbar etti. 

Bahse konu yere itfaiye, 112, Sivil Savunma ekipleri sevk edildi. Dalgıçlar, önce Nisan bebeğin, ardından da ablası Ayşen Özer ve sonunda da anne Dilek Dinçol'un cesedini buldu. 

Genç kadın ile çocuklarının cenazeleri, otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 

Mahalle sakinleri, sözkonusu parktan geçen Porsuk Çayı kenarında korkuluk olmadığını ve ışıklandırmanın yetersiz olduğunu belirterek, yetkililerden gerekli tedbirleri almalarını istedi. 

Olayla alakalı soruşturma sürdürülüyor.