Önce Maç Sonra Hesap

Önce Maç Sonra Hesap
Çaykur Rizespor Başkan vekili Halim Mete, kulübün içinde bulunduğu durumdan ve önümüzdeki hafta yapılacak olan Rizesportif A.Ş. genel kurulu ile ilgili net mesajlar verdi.

Sezona iyi başladıklarını ancak bunun devamını getiremediklerinin altını çizen Mete, “Yeni statta muhteşem bir açılış yaptıktan sonra ilk 10 maçta başarılı sonuçlar alındı. Ancak daha sonra büyük bir düşüş ile bugün ki duruma geldik. Elbette bunun bir değil birçok nedeni var. Oktay Çevik’ten sonra Mehmet Şansal göreve geldi ama kabul görmedi. Ardından göreve gelen Ümit Kayıhan elinden geleni yaptı ancak bireysel başarısızlığın önüne geçemedi. Takımdaki birkaç isim, büyük isimlerin altında ezildi” dedi.

Kazanıp Ligde Kalacağız
Bir anda tepe taklak yuvarlanarak aşağıya doğru düştüklerini ifade eden Halim Mete, “Şimdi sadece Pazar günü Kocaelispor ile oynayacağımız maçı düşünüyoruz. Rizespor bu son maçı kazanıp ligde kalacaktır.Bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok. Kazanacağımıza da inanıyoruz. İstanbul’daki Rizelileri maça bekliyoruz. Taraftarımızın desteğine çok fazla ihtiyaç var. Kocaeli’de Rize şöleni olsun”. Hakemler konusuna da değinen Mete,Bugüne kadar Rizespor’un aleyhine bariz hatalar yapıldı. Biz hiçbir zaman Rizespor’a özel muamele yapılmasını istemedik. Ancak hakkımızın yenmesine de göz yumamayız. MHK ve hakemlerimiz ligdeki son maçlarda çık dikkatli olmak zorundadır” diye konuştu.

Gerekli Hesap Verilecek
Rizesportif A.Ş.’nin 12 Mayıs Çarşamba günü yapacağı olağan genel kurulu içinde konuşan Halim Mete şunları söyledi, “Biz Rize ekonomisi için bir şeyler yapmaya çalışken bir anda sporun içine girdik. Rizesporun peşinde koştuk ve bunu bir namus olarak bildik. Kocaelispor ile oynayacağımız maçtan sonra yapılacak olan genel kurulda her şey konuşulacak. Sportif başarısızlığı masaya yatıracağız. Şirketin 51 ortağı var. Ortaklarımızın içinden en iyi yönetim seçilecek. Gerekli hesap neyse o verilecek. Şirketin ortakları ile birlikte Rizespor’un geleceği için neler yapılabileceğini görüşeceğiz. Şirketin ortakları açık ve şeffaf bir şekilde fikirlerini ortaya koyacaklar ve Rizespor’un yeni yol haritası belli olacak” şeklinde konuştu.