Onur Kıvrak dünyanın dilinde!

Onur Kıvrak dünyanın dilinde!
Trabzonspor'un yetenekli kalecisi Onur Kıvrak, "Dünyanın gelecek vaadeden 5 kalecisinden biri" gösterildi.

İngiltere'de yayın yapan Givemefootball sitesi Trabzonsporlu yıldızı, 'dünyada gelecek vaadeden 5 kaleciden biri' olarak gösterdi.

İngiliz Givemefootball sitesi, David De Gea, Thibaut Courtois, Marc-Andre ter Stegen ve Jack Butland'ın arasına bordo-mavili takımın 25 yaşındaki file bekçisini de koydu. Trabzonspor'un resmi sitesi, "dünyanın gelecek vaadeden en iyi 5 kalecisi arasında gösterilen milli kalecimiz Onur Recep Kıvrak'ı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz" diye haberi duyurdu.

Onur: Böyle haberler beni motive ediyor

Bu sezon 25'i ilk 11 olmak üzere 26 lig maçında kaleye geçen Onur Kıvrak, Dünya Kupası elemelerinde de ay-yıldızlı kaleyi 2 maçta korudu. Onur, UEFAAvrupa Ligi'nde 2, ZiraatTürkiye Kupası'nda da 2 maçta görev yaptı. 2007-2008 sezonunda Karşıyaka'dan transfer edilen Onur'un Trabzonspor ile 2016'ya kadar sözleşmesi bulunuyor. Onur, "Böyle haberler beni motive ediyor" diye konuştu.

26 maçta 31 gol yedi

Trabzonspor'un kötü bir sezon geçirmesi Onur'u da etkiledi. Milli kaleci ligde 26 maçta 31 gole engel olamadı. Onur, Milli Takım'da 2 maçta 1, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 4 karşılaşmada 1 gol yedi.

Onur Kıvrak: 25 yaşında, 1.87 boyunda. 2008'den beri Trabzonspor'da.

David De Gea: Manchester United - 22 yaşında, 1.90 boyunda. İki yıldır ManU'nun kalesini koruyor.

Thibaut Courtois: Chelsea (Atletico Madrid'te kiralık) - 20 yaşında, 1.99 boyunda. İki yıldır A.Madrid'te.

Marc-Andre ter Stegen: Borussia M'Gladbach - 20 yaşında, 1.90 boyunda. Üç yıldır GLadbach'ta.

Jack Butland: Stoke City (Birmingham City'de kiralık) 20 yaşında, 1.96 boyunda. 2013'ten bu yana Birmingham'ın kalesinde.