Opr. Dr. Osman Ersegun Batçık, Rize'de Kliniğini Hizmete Açtı

Opr. Dr. Osman Ersegun Batçık, Rize'de Kliniğini Hizmete Açtı
8 yıldır Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Opr. Dr. Osman Ersegun Batçık, görevinden istifa ederek, kentte kendi kliniğini hizmete açtı.

Beyin ve Sinir Cerrahisi Opr. Dr. Osman Ersegun Batçık tarafından Rize merkeze bağlı İslampaşa Mahallesi Menderes Bulvarı, Olimpik Yüzme Havuzu Karşısında “Dr. Osman Ersegun Batçık Beyin ve Sinir Cerrahisi” kliniği düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Törene, Opr. Dr. Osman Ersegun Batçık’ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Rize Vali Yardımcısı Gülhani Ozan Sarı, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Hakan Dedebağı, ünlü sanatçı Murat Kekilli, ilçe ve belde belediye başkanları, kurum müdürleri ile siyaset ve iş dünyası ile STK temsilcileri, doktor Batçık’ın meslektaşları ve çok sayıda davetli katıldı.

Vali Yardımcısı Gülhani Ozan Sarı, törende yaptığı konuşmada, Ersegun Batçık hocaya yeni hayat yolculuğunda başarılar diledi. Kliniğin Rize’ye ve Ersegun Batçık hoca ile ailesine de hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Yardımcısı Sarı, “Bir milleti, bir devleti var eden en güçlü ve özel kılan özelliklerden bir tanesi de nitelikli, birikimli ve yetişmiş insan gücünün varlığıdır. Liyakat ve ehliyet sahibi, alanında uzman bir beşeri sermaye gücüne sahip olan milletler her zaman için en müreffeh olmayı hak eden ve gelişmişlik düzeyinde en üstte yer alan topluluklar ve toplumlardır. Nitekim bugün bu vesileyle bizleri burada buluşturan çok değerli Ersegun Batçık Hocamız da mesleki geçmişi, eğitimi, kariyeri ahlaki ve bizim açımızdan çok önem verdiğimiz manevi hassasiyetleriyle bir çok özelliği kendi bünyesinde barındıran çok kıymetli bir hekimimiz, çok kıymetli bir cerrahımız.

Ersegun Batçık hocamın kariyerinde, yeni hayat yolculuğunda, farklı bir renk, farklı bir lezzet farlkı bir aşamaya geçmek için verdiği bu kararda kendisine başarılar diliyorum. Kendisinin Rize vilayetinde, Rize özelinde çalışmalarına devam edecek olmasından duyduğum memnuniyeti ifade ediyorum. Ve şüphesiz öncelikle Rabbimizin izniyle ama onun eliyle inşallah daha birçok insanın şifa bulacağına inancımı tekrarlıyorum. Bu yeni açtığı kliniğin hem ilimize, hem kendisine, hem ailesine hayırlar, güzellikler getirmesini temenni ediyorum. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Açılış için Rize'ye gelen ünlü sanatçı Murat Kekilli de Osman Ersegun Batçık hocanın hastalarına şifa dağıttığını belirterek, kliniğin Rize için yeni bir nefes olacağını ve hayırlı olmasını dilediğini kaydetti.

Konuşmaların ardından kurdela kesimi ile kliniğin resmi açılışı gerçekleştirilirken davetliler kliniği gezdi. 

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesinde beyin cerrahı alanında üst düzey ameliyatları ve sağlık hizmetlerini yerine getiren Beyin ve Sinir Cerrahisi Opr. Dr. Osman Ersegun Batçık, açılış öncesi yaptığı konuşmada kliniğin Rize’ye hayırlı olması temennisinde bulunarak katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür etti. Açılışın ardından ise açıklamada bulunan Opr. Dr. Osman Ersegun Batçık, 8 yılın ardından görevinden ayrılma kararı aldığını belirterek, “Geçtiğimiz haftalarda kendi kliniğimizi hizmete sunduk. 20 yıldır devlet bünyesinde çeşitli yerlerde hizmet yaptım. Klinik açmak benim hayalimdi. Devlet bünyesinde verdiğim hizmetten yoruldum. Hastalarımız ile yeterince ilgilenemiyor, kendimize zaman ayıramıyorduk. Biraz daha bağımsız iş yapmak istedim. Eşim halen Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki görevini sürdürüyor. Üniversitemizin imkanları da güzel, bize her konuda yardımcı oldular. Hastanede nöbetçi olalım olmayalım telefonumuz gece dahi hiç susmaz. Eşim burada olması dolayısıyla bende Rize’yi seviyorum. Burada kalmak, hizmetlerimi kendi kliniğimde yürütmek istedim. 3 katlı üst düzey bir klinik açtık. Rize’ye hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Yine, bölge ve çevre illerden doktor arkadaşlarıyla sürekli irtibat halinde yardımlaşmaya devam edeceklerini vurgulayan Batçık, “Yeni kliniğimizde hastalarımıza daha çok vakit ayıracağız. Daha kaliteli hizmet verebilmek için böyle bir karar aldım. Yeni kliniğimiz, bekleme salonu, muayenehaneleri ile ferah, geniş 3 katlı bir yer. İslampaşa Mahallesindeki kliniğimiz hem merkeze yakın hem de sedye ambulans giriş çıkışı için dizayn edildi. En alt katımızı küçük operasyonları yapabileceğimiz şekilde dizayn ettik. Hastamız gelip burada bu hizmetlerden faydalanabilecek. Hastanede yapılan tüm operasyonları burada ve anlaşmalı hastanelerimizde yapacağız. Beyin ameliyatları, kapalı bel fıtığı tedavileri, omurga cerrahisi, bel kırıkları, platin işlemleri bel kaymaları ve özel yaptığımız beyin ameliyatlarını yapmaya devam edeceğiz. İki iyi özel hastane ile anlaşma yaptık. Bazı operasyonlarımızı buralarda yapacağız.” diye konuştu.

Randevu telefonu: 0464. 502 00 00 - 502 01 01

opr-dr-osman-ersegun-batcik-rizede-klinigini-hizmete-acti-3.jpgopr-dr-osman-ersegun-batcik-rizede-klinigini-hizmete-acti-22.jpgopr-dr-osman-ersegun-batcik-rizede-klinigini-hizmete-acti-18.jpgopr-dr-osman-ersegun-batcik-rizede-klinigini-hizmete-acti-21.jpgopr-dr-osman-ersegun-batcik-rizede-klinigini-hizmete-acti-1.jpgopr-dr-osman-ersegun-batcik-rizede-klinigini-hizmete-acti-4.jpgopr-dr-osman-ersegun-batcik-rizede-klinigini-hizmete-acti-17.jpgopr-dr-osman-ersegun-batcik-rizede-klinigini-hizmete-acti-19.jpgopr-dr-osman-ersegun-batcik-rizede-klinigini-hizmete-acti-10.jpgopr-dr-osman-ersegun-batcik-rizede-klinigini-hizmete-acti-8.jpgopr-dr-osman-ersegun-batcik-rizede-klinigini-hizmete-acti-9.jpgopr-dr-osman-ersegun-batcik-rizede-klinigini-hizmete-acti-11.jpgopr-dr-osman-ersegun-batcik-rizede-klinigini-hizmete-acti-2.jpgopr-dr-osman-ersegun-batcik-rizede-klinigini-hizmete-acti-5.jpgopr-dr-osman-ersegun-batcik-rizede-klinigini-hizmete-acti-6.jpgopr-dr-osman-ersegun-batcik-rizede-klinigini-hizmete-acti-23.jpgopr-dr-osman-ersegun-batcik-rizede-klinigini-hizmete-acti-15.jpgopr-dr-osman-ersegun-batcik-rizede-klinigini-hizmete-acti-7-002.jpgopr-dr-osman-ersegun-batcik-rizede-klinigini-hizmete-acti-16.jpgopr-dr-osman-ersegun-batcik-rizede-klinigini-hizmete-acti-14.jpgopr-dr-osman-ersegun-batcik-rizede-klinigini-hizmete-acti-13.jpg