Ordayım’ın Yeni Patroniçesi Kurtkaya

Ordayım’ın Yeni Patroniçesi Kurtkaya
En özel günlerini en özel bir mekanda gerçekleştirmek isteyenlerin yeni adresi olacak Ordayım Cafe, yeni patroniçesi bayan girişimci Selin Kurtkaya ile yeniden hizmet vermeye başladı.

Hayatınızın en özel ve en mutlu günlerinde yaşadığınız anları sizlere unutulmaz kılacak, zaman su gibi akıp giderken geride kalan mutlu anlarınızı en güzel karelerle hatırlatacak cafeden öte bir mekan “Ordayım Cafe” kına, nişan, düğün, doğum günü partisi ve oyun salonlarıyla Eğitim ve Araştırma Hastanesi yokuşunda sizleri bekliyor.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yokuşunda yer alan Ordayım Cafe, yeni sahibi ve yenilenen yüzüyle farklı bir konseptte yeniden müşterilerine hizmet vermeye başladı.

ordayim-cafe-rizede-hizmetinizde.jpg

Rizeli genç bayan girişimci Selin Kurtkaya tarafından yeniden hizmete sokulan Ordayım Cafe, cafeden öte bir mekan olarak birçok alanda hizmet verecek.

AYNI ANDA YAKLAŞIK 200 KİŞİYE HİZMET VERECEK

Cafe ile ilgili bilgi veren genç girişimci Selin Kurtkaya, yaptığı açıklamada, aynı anda yaklaşık 200 kişiye nezih bir ortamda kaliteli bir hizmet anlayışında işyerini hizmete soktuklarını ifade ederek, “Yenilenen mekanımızda; bay bayan oyun salonları bulunduğu gibi, özel eğlence programları, doğum günü partisi, 200 kişilik kına, nişan, düğün gibi özel programlar yapılabilecek. Sürpriz sanatçıların yer alacağı özel partiler düzenlenebilecek.” dedi.

selin-kurtkaya-ordayim-cafenin-sahibi.jpg

ordayim-cafe-rizede-hizmetinizde-1.jpg

ordayim-cafe-rizede-hizmetinizde-3.jpg