Orduspor'da Sular Durulmuyor

Orduspor'da Sular Durulmuyor
Orduspor Kulübü İdari Menajeri Selim Şener, kaleci Valeriy Fomichev'in idmana çıkmadığını, 1-2 gün içerisinde de takımdan ayrılacağını söyledi.

- Orduspor Kulübü İdari Menajeri Selim Şener, kaleci Valeriy Fomichev'in idmana çıkmadığını, 1-2 gün içerisinde de takımdan ayrılacağını söyledi.

Orduspor'da maddi sıkıntılar bitmek bilmiyor. Orduspor'un Kazak kalecisi Valeriy Fomichev, parasının ödenmediğini sebep göstererek idmana çıkmadı. Sözleşmesi bitecek olan Fomichev'in 1-2 güne kadar mor-beyazlı ekipten ayrılması bekleniyor.

Konuya ilişkin açıklama yapan Orduspor Kulübü İdari Menajeri Selim Şener, Fomichev'in parasını alamadığı için idmana çıkmadığını, parasını alsa dahi, “Bir daha Orduspor'da oynamam” dediğini açıkladı.

Takımdaki 2 profesyonel futbolcudan birinin Valeriy Fomichev olduğunu ifade eden Şener, "Fomichev takımımızın Mutumba ile birlikte 2 profesyonel oyuncusundan biriydi. Bugün yanımıza gelerek ‘Paramı alamıyorum. Bu yüzden idmana çıkmayacağım’ dedi. Zaten parası ödenmediği için yarın kontratı sona eriyor. Kendisi ‘Orduspor'u düşünmediğini, kafasında Orduspor'u bitirdiğini’ söyledi. 1-2 gün içerisinde Orduspor'la yollarını ayıracaktır" dedi.

Fomichev'in ayrılmasının ardından Kayseri maçında kalenin gençlere emanet edileceğini vurgulayan Şener, Ziya Doğan'ın genç kalecilere eşit yaklaştığını ama daha önce profesyonel olan Göksu'nun kaleyi koruyabileceğini sözlerine ekledi.