Ordu’ya Şehit Ateşi Düştü

Ordu’ya Şehit Ateşi Düştü
Fırat Kalkanı Herakatında Suriye'nin El Bab kentinde DEAŞ'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Kerem Çalışkancı'nın acı haberi memleketi Ordu'nun Fatsa ilçesindeki ailesine ulaştı.

Oğlunun şehit olduğu haberini alan baba fenalaşınca hastaneye kaldırıldı.

Fırat Kalkanı Harekatının sürdürüldüğü Suriye'nin El Bab kenti yakınlarında terör örgütü DEAŞ ile çıkan çatışmada Ordulu Uzman Çavuş Kerem Çalışkancı şehit oldu. Kerem Çalışkancı'nın acı haberi Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve askeri yetkililer tarafından Ordu'nun Fatsa ilçesine bağlı Bahçeler Mahallesi'nde ikamet eden babası Ahmet Ali Çalışkancı'ya verildi. Oğlunun şehadet haberini alan baba Çalışkancı fenalaştı. Sağlık ekipleri tarafından evde yapılan ilk müdahalenin ardından Fatsa Devlet Hastanesine kaldırılan baba Ahmet Ali Çalışkancı tedavi altına alındı.

ACILI BABA: VATAN İÇİN CANIMIZ FEDA

Baba Çalışkancı, "Vatan için canımız feda. 2 gün önce son görüşmemi yaptım oğlumla. Yatsı namazı sonrası acı haberi aldım. Kızımla ben El Bab'da görevini yaptığını biliyordu da annesi bilmiyordu. Annesi de acı haberi aldı. Çok üzgünüz vatan sağ olsun" diye konuştu. Hastanede Başhekim Dr. Nurdoğan Karadağlıoğlu ve görevli doktorların nezaretinde sağlık kontrolleri gerçekleşirken, hastanede Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, askeri personeller hazır bulundu.